上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  441.0k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-17 08:48 發表 查看引用來源

以前果班C約啦
沙,晶應該了人妻?小凡失联?可乐變了做朱C奶,可能要重新識過。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-17 08:47 發表 查看引用來源

8號起水圍冇坐. 11號去左沙咀, 坐左1條, 3魚坐個半鐘
3魚 個半鐘,唔通條女唔係得? 點解咁既表情?

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-19 10:21 發表 查看引用來源
沙,晶應該做了人妻?小凡失联?可乐變了做朱C奶,可能要重新識過。
沙做左人妻, 女都快5碎. 晶未結婚但有男朋友. 小凡起老家, 就番. 已約3月見面.
今晚我又北上重新識過.

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-2-19 16:40 發表 查看引用來源
3魚 個半鐘,唔通條女唔係得? 點解咁既表情?
貴左好多. 十幾年前沙W 2魚3粒鐘, 3魚加多1Q. 早幾年2魚都有2粒鐘, 後期個半鐘. E家加50%, 3魚先個半鐘, 仲要少女揀.

而家深圳有女坐啲K贵不特止,仲要比以前啲質素弱好多,可能啲女搞直播都赚到钱,唔洗出黎做

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-20 08:54 發表 查看引用來源

貴左好多. 十幾年前沙W 2魚3粒鐘, 3魚加多1Q. 早幾年2魚都有2粒鐘, 後期個半鐘. E家加50%, 3魚先個半鐘, 仲要少女揀.
如果你去羅湖打灰機,差唔多5舊,你可能覺得仲唔抵。。 哩三年變成咁,我都好L灰。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-2-23 17:07 發表 查看引用來源

如果你去羅湖打灰機,差唔多5舊,你可能覺得仲唔抵。。 哩三年變成咁,我都好L灰。。
都好過起香港大媽打, 呢3年試過2次, 油麻地肥大媽, 本來冇諗住起機, 360淨按, 最後打左, 要脅我600. 頂佢早知行去老廟300打炮好過.
另一次起元朗見按摩女都30+個樣OK就500落樓. 始終都係上面D女後生D, 樣就普通, 間中都有好野.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-24 08:37 發表 查看引用來源

都好過起香港大媽打, 呢3年試過2次, 油麻地肥大媽, 本來冇諗住起機, 360淨按, 最後打左, 要脅我600. 頂佢早知行去老廟300打炮好過.
另一次起元朗見按摩女都30+個樣OK就500落樓. 始終都係上面D女後生D, 樣就普通, 間 ...
疫情期間尖沙咀收千幾蚊的所謂高鐘,人同相片差太遠完全選唔落手,總之男的女的都得不到大家所需要的,都好L慘。

去遠d, 好玩d

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-2-26 23:29 發表 查看引用來源
去遠d, 好玩d
Andy兄疫情三年次甘久,又冇深圳報告😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆