上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  440.3k

回覆 4# ZSWalker777 的帖子

希望有得 回水。。。。

回覆 20# keung612 的帖子

早知轉行做保安,清潔工啦,原來個個都有條四川,湖南,湖北嫩妻,唉呢幾拾年嘥曬啲錢去叫雞,揼春呀。

回覆 23# 唯真唯善 的帖子

你唔系做保安,清潔既老港男,應該冇事。

引用:
原帖由 earth008 於 2020-2-19 23:34 發表 查看引用來源

甘你去年,平均每月玩多少次?
我会問佢....平均一年玩多少次?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-3-3 22:50 發表 查看引用來源
我今天上12306 網站,  發現近期至4月2日, 有些高鐵及動車班次已買不到車票..
你們會在下星期付錢預訂復活節的車票嗎?我估計, 一宣佈取消14天隔離令, 大把人搶高鐵及動車票 ...
上去叫G,使唔使噉緊張呀

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-3-3 23:36 發表 查看引用來源
去旅遊為先, 叫G其次
去旅游都唔会去大陸,除左叫G,

不过,疫情过后想叫G都唔容易。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-3-7 17:39 發表 查看引用來源
你鄉下大陸定越南先? 開口大陸埋口大陸,好似自己祖先同大陸完全無關一樣
香港人个个都喺叫大陸,唔通叫偉大的祖国,偉大的習大大呀。
除撚咗叫鷄,返大陸做乜鳩呀。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-3-9 07:15 發表 查看引用來源
習主席應該同美國睇齊不發放任何武炎消息,好似特朗普話齋感染了唔死嘅都會好番
習主席都要同人学習?

大陸什么都假,只有騙子是真。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-3-10 18:49 發表 查看引用來源
如果係收按金就唔止呢兩個啦,係就全部入院人士都收啦.武漢有成5萬市民感染武炎入院同數以十萬計人士被隔離.二位建築工人投訴就係因為佢地知道所有醫療費用係由中央政府出. ...
我打你一獲金,跟住叫医生医你,再同你講我有冇收你医疗費呀。被我打个条友唔投诉因为佢知道所有医疗费由打佢果条友出。

噉樣演绎唔知啱唔啱。

好消息,好消息,好消息,从2020年4月11日至2020年5月30日停止活动,为响应疫情期间的工作我们白天九点钟开起营业了,本公司现在推出做一赠一优惠大酬宾活动,当天第二次只需要200元可以了,就可以在一次享受全场美女随意挑选并于当天晚上00点之前买单离场只限当天个人使用这个权力过期作废,没有错只需要200元多按一次,祝各位新老顾客玩的高兴玩的满意而归,也谢谢大家对我们公司的支持和认可,在此提醒大家带好口罩勤洗手平安度过疫情,最后感谢新老顾客的支持,更期待你的下次在光临!
贱物鬥穷人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆