上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
1.5k  444.2k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-4-21 12:25 發表 查看引用來源
相信要香江d體育館, 泳池, 酒吧, 美容院, 按摩場.........重開, 先至會考慮取消中/港14+14隔離
may be on 8th May

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-21 14:44 發表 查看引用來源
太平洋4 月27日重開,採耳妹妹V7叫我上去捧場喎.港深各14日隔離令,點上喎
I think that can go on 8th May

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-4-21 17:34 發表 查看引用來源
為咗工作同錢,2月8日開始一直都有人特登返港和北上等14日被隔離的,但為咗其他方面,值唔值需唔需要就自己諗咯。。。。。
在深圳隔離, 每天RMB 500

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2020-4-21 19:21 發表 查看引用來源
谷左咁耐, 唔太差既老妖都OK
老妖, no way...
8th May, I think that we can go to China

after 16 days will be 8th May

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-21 23:32 發表 查看引用來源
5月8日?真係唔好咁樂觀

4月17日的騰訊QQ網頁說:

还是那句话,从现在起控制住疫情,香港和内地5月初解封的概率非常大,当然如果疫情反复就另当别论了,不过根据目前的防疫措施,反复的可能性为0。https://xw.qq.com/cmsid/20200417A0C81F00

香港今日新增4宗新型冠狀病毒確診病例, 都是在機場亞博等結果後送院

after 15 days will be 8th May

深圳下周一起分批復課

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-23 09:54 發表 查看引用來源
師兄呢個帖系咪你發的?
我咁寫, 希望多d人支持5月8日開內地關

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆