上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
244  444.2k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-19 12:55 發表 查看引用來源
唔好係網上嘴炮,你學到david仔箇d咁低level和你乜那種方式,係個關員面舉起5加1隻手指,再將你平時d言論講比個關員聽。 咁你就唔止隔離14天喇。
哇塞,系有人話要叫關員架喎!
即系又系鳩up,同安迪燈一柒樣?!

咁樣算吾算,係你口中講既網上咀炮?!
咁鳩大個人,要講得出做得到吖麻!柒頭!
做吾到就收水啦!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-19 12:56 發表 查看引用來源
上面個傻西好似林卓廷2.0,又要叫人打佢,又要躲在家。
講哂時間日期,你都做吾到野呀?!
乜真系咁無食力架咩?
咁你當日問埋我吖嘛,定系你驚搵人玩鳩我,會涉嫌貪污舞弊,但邊有可能吖,我系睇L死你搵吾到呀!網上咀炮!
我衣家就係話你聽,我將會過關了,你奈我咩何呀?吹呀?

講來講去乜七都答吾出,混鳩吉!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 13:37 發表 查看引用來源

你老闆肥佬都被拉咗,唔使急,好快到你啦.
幾快呀?
等你落地獄先呀?!會否死不暝目?!
拿出證據來檢舉我吧!
若否又奈我如何?!吹L脹呀?!

一個廢佬成日躲起黎,話要搵口岸關員玩鳩人,當提醒叫佢係記得安排好人手出動,點知原來無料扮四條,全部都得個講字。 永遠活係暗角既臭屎蟲。

又要兇人又無料到,得過鳩吹,唔知乜撚野心態。

過街老鼠垃L圾

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 13:37 發表 查看引用來源

你老闆肥佬都被拉咗,唔使急,好快到你啦.
你何解喜愛肥佬黎,不敢說?!
你趨之若鶩問蜜蜂網C兄,
邊到搵到蘋果專訪既港女採耳妹?
難道你又系口裏說不,但身體卻很誠實?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 17:10 發表 查看引用來源

搵港女採耳妹採耳有咩問題呢?俾錢採耳妹賺又有何問題呢?
班反中亂港份子日日飲用東江水,日日喊反送中又自己自動送中嗰啲先有問題,唔係思覺失調就係人格分裂 ...
所以米話你蠢囉!
問題梗系不在採耳妹啦!
系你跪求蘋果摞料呀!明未呀?蠢L!
人格分裂?咁你記住吾好用港幣喎,港幣同美元掛勾呀!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 16:52 發表 查看引用來源

落地獄你一定比我先行,好行夾唔送.
一定系我死先既!
因為你全家截肢長命佰廿歲,辛苦哂!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 16:57 發表 查看引用來源

佢呢啲咪叫思覺失調囉,日日喊反送中自己又自動送中,真係醫番都嘥藥費
咁你問蘋果摞料搵女,尼D系咩調!
調理農牧系?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 17:26 發表 查看引用來源

我真係好喜愛見到肥佬黎變喪家狗,冚家鏟
跪求不果,因愛成恨?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆