上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
75  441.9k

改中秋啦,實際啲呀。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-10 21:36 發表 查看引用來源
農曆新年到了。
canon123, where are u?
你未俾人𨳒過呀?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-13 14:16 發表 查看引用來源

老油條就真。
乜𨶙都好喇。吾想再睇到呢個名!

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-25 07:12 發表 查看引用來源
9月底先通關係流料。吾係政府發放既消息。政府吾會發放超過兩個星期既野。個期限係三月底,而家二月底都未到。如三月廿五號後發既先有可能係真既。
係啲黃屍發假野想啲人冇意向打疫苗同會嘈政府。博搞亂香港。少人種疫苗,就會多咗人中招。想通關冇期。

中港家庭已經慘。社會經濟差,仲要落井下石。鬼吾望發流料既有現眼報。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-25 21:44 發表 查看引用來源
【Now新聞台】全國兩會下周召北京開,工聯會的人大代表及政協委員會提多項建議。

工聯會人大代表吳秋北、政協常委林淑儀及委員黃國將會在兩會期間,提出六項建議及提案,包括容許已接種疫苗港人返內地豁免十四天隔離檢疫, ...
大家打晒針既,可以齊齊早啲上去玩返夠本。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-3-27 16:53 發表 查看引用來源
今天本地零確診個案
睇埋呢兩個星期先講啦。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-3-29 22:38 發表 查看引用來源
之前1,3,6 tim
往事啦哈。
常平未試過1/3/6喎。一開始已經2/5/8。
深圳先有1/3/5

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-3-31 12:48 發表 查看引用來源
2000年系沙井, 坐枱系比一魚. 去常平d倉搵女, 快餐兩魚, 另外媽咪收半魚. 坐摩托車番酒店5元.
CP落倉係150,過夜250。快餐吾係200。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-4-4 20:57 發表 查看引用來源
紅門c兄
你以前去8樓

有冇帶小姐出街開房呢
問嚟都多餘。
吾去開房扑野,吾通同隻雞純傾計呀。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-4-5 19:09 發表 查看引用來源
大陸吹緊6.7開比已打疫苗加核酸證明比港人自由往返通關,不過聽住先哈哈哈流野多到西
乜你信咩?我話冇可能。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆