上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
43  441.2k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-21 14:44 發表 查看引用來源
太平洋4 月27日重開,採耳妹妹V7叫我上去捧場喎.港深各14日隔離令,點上喎
潛水🤿都系話廿七號開

附件

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2020-4-27 11:33 發表 查看引用來源

無用, 係深圳個邊要求,
香港放寬都無用..
怕咗香港人上去播毒

引用:
原帖由 ha228 於 2020-5-7 21:37 發表 查看引用來源
唔會系傳聞講SARS+AIDS掛😳⋯⋯
咁就冇疫苖啦!吊拿星

中咗都未必會死,放心去玩啦,全世界都有避唔架😏

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-5-11 13:46 發表 查看引用來源
應該會跟宜家珠海去澳門玩法掛,7天內醫生證明,另加綠色健康碼,過關時要填表,返大陸既目的
照填返上去目的系叫雞🤣

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-5-11 15:07 發表 查看引用來源
你咁講,可能佢會車埋你
有得車咁正🤪

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-12 07:23 發表 查看引用來源
hope more good news on today
🤣🤣🤣

附件

引用:
原帖由 吳嘉晉 於 2020-5-12 13:58 發表 查看引用來源
家庭團聚,29算唔算?
細佬去探細妹算唔算家庭團聚呢?🤪🤪🤪

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-12 14:19 發表 查看引用來源
本港今無新個案, 連續23日本地零確診
斷纜了😏😏😏
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200512/bkn-20200512183109752-0512_00822_001.html

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-13 00:50 發表 查看引用來源
看看新聞, 才能知道進一步的情況
網上有傳該婦人兒子,曾有參與過10號在新城市廣場由網民發起的"和你sing"活動……

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-5-13 12:37 發表 查看引用來源
"和你sing"個班黃屍有排震,隨時全家中招.原來黃屍要害手足一齊攬炒
五歲孫女亦確診

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200513/bkn-20200513095932996-0513_00822_001.html

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆