上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
75  441.2k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-27 20:45 發表 查看引用來源
我幾年前,也是旅遊業界的行家🤣
我知你有個AC係以前內遊團長。不過冇用好耐啦。

引用:
原帖由 denis789 於 2021-4-29 21:43 發表 查看引用來源
7月都未必得
又有關單大鑊變種嘢
https://www.hk01.com/社會新聞/618404/新冠肺炎-直播-映灣園確診外傭帶南非變種病毒-東薈城納強檢
睇返澳門,歸零三個月先可以通關。同埋澳門人齊心,冇人搞攬炒。吾會有人話檢驗啲DNA會存係大陸。心諗,大陸要知你既底,冇需要你DNA。用人面識別,你過關已經有晒料,冇需要攞你DNA先知你啲料。
香港今年都係抆水。十月都要打定輸數。除非攬炒派收皮啦。

唉,成年冇上過去,真係....

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-1 08:33 發表 查看引用來源

澳門高官有本事,出招果斷,快狠準,民生問題一直,就少,你冇得恨架啦!😂
因爲澳門有23條。香港一早被人反咗。
而家先有國安法。比澳門遲咗20年!
呀爺鐘意澳門多啲係應該既。
武漢時期,叫封關。而家到大陸封你關,香港乜撚都死!連我想上去叫雞都吾得!真係多撚謝晒啲黃曱甴!

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-2 13:57 發表 查看引用來源

你屙屎唔出,係因為以前冇國安法!😂

睇來你唔明我意思,你乜撚都政治,唔怪得思考能力,狹窄,有國安法,香港高官就會有澳門咁醒?民生問題有少過?全港市民,就個個信任政府?香港一早,就零確診?😂 ...
你真吾知定係冇知?
因爲當年搞吾成23條,呀爺先出條國安法。

你吾好返大陸呀。因住有去冇回。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-5-3 10:31 發表 查看引用來源

班曱甴而家惡唔出樣,咪個個係網上死剩把口囉。
而家啲黃屍大部份割席。由攬炒變愛國。話入冊會人生更精彩,但自己又吾肯坐監。
係啲曱甴先咁蠢而家仲係到垂死掙紮,希望肥佬可以出嚟繼續派錢。
而家一出贊俾人打撚死。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-5 14:02 發表 查看引用來源

你先攞出,任何,我有寬己嚴人,殺人放火,上庭扮弱智證據先出來鳩噏,你一直東拉西扯,有閪用咩😂你成日話,返大陸叫G玩邪骨就係你條五毛狗,虛偽證據喇 ...
哦,明。
你自認黃屍曱甴。
勸你吾好返大陸。因住俾人用國安法拉你。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-5-5 23:11 發表 查看引用來源
我看到這新聞,我應會在三至四天後改標題
我一早話今年都抿水啦。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-8 08:11 發表 查看引用來源

人地,可以,自由行到處去?😂你條傻閪,醫返嘥藥費,IQ,永遠得50
你 IQ 永遠得其他人一半。收啦。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-13 12:36 發表 查看引用來源

智將,口講話愛國,身體就十分,誠實,挑戰國家,15日行政拘留😂

疊埋心水,留港消費,光顧無證大媽,無牌按摩院,謝議員講左,唔係犯法,架😂 ...
關你撚事呀

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-11 07:03 發表 查看引用來源

你五毛手足,匿鳩埋,你有本事,就代佢,正面,回應我啦😂咁鍾意,跟人口水尾,你,無撚用
你好撚有本事,打開包皮露條野出嚟。好撚大條添。
....。

呀,可惜係蕉,吾係人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆