上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
167  441.1k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-6 12:58 發表 查看引用來源
技C話今日返到深圳. 我話8號上. 佢話到時俾個地址我. 佢都未知去邊個場
你之前話養左三年條女,有無check下係咪鬆左好多?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-10 09:03 發表 查看引用來源

8號一早上水坐B7經蓮塘過關. 地鐵4個站去左湖貝. 9點經向西(個地盤起好了)去銀行辦事. 永美G仲未執.
之後去3島坐351入沙W天橋, 行左一陣, 得番間東方紅. 好多店招租. 都係以前賣衫褲鞋襪同幫女女化妝既. 食店 ...
永美姿可能在疫情最嚴時停過一排,而家通返關,開返想賺錢。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-17 08:47 發表 查看引用來源

8號起水圍冇坐. 11號去左沙咀, 坐左1條, 3魚坐個半鐘
3魚 個半鐘,唔通條女唔係得? 點解咁既表情?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-20 08:54 發表 查看引用來源

貴左好多. 十幾年前沙W 2魚3粒鐘, 3魚加多1Q. 早幾年2魚都有2粒鐘, 後期個半鐘. E家加50%, 3魚先個半鐘, 仲要少女揀.
如果你去羅湖打灰機,差唔多5舊,你可能覺得仲唔抵。。 哩三年變成咁,我都好L灰。。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-24 08:37 發表 查看引用來源

都好過起香港大媽打, 呢3年試過2次, 油麻地肥大媽, 本來冇諗住起機, 360淨按, 最後打左, 要脅我600. 頂佢早知行去老廟300打炮好過.
另一次起元朗見按摩女都30+個樣OK就500落樓. 始終都係上面D女後生D, 樣就普通, 間 ...
疫情期間尖沙咀收千幾蚊的所謂高鐘,人同相片差太遠完全選唔落手,總之男的女的都得不到大家所需要的,都好L慘。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-14 23:38 發表 查看引用來源
死撚左?
佢係香討中國旅遊版轉左個名鍾意亂封人,正所謂以前的咸濕版主突然好似變左正派人士。

引用:
原帖由 voking 於 2023-7-26 02:45 發表 查看引用來源

佢未有係鹹蟲一個。可以有幾正吖?
咪臭係囉。。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-8 14:59 發表 查看引用來源
上海玩好貴,北京未去過,唔知有咩玩🤣玩完返黎報告下🤭
上海同北京唔荒會平。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆