上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
107  440.3k

呢排唔見Andy哥出黎報新聞既?係確診左定隔壁緊?
😄😄
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-2-13 22:37 發表 查看引用來源
疫情資訊|接種科興最低年齡, 2月15日起降至3歲

紀錄係用黎破的,我都想睇下呢個 19 post過左幾多周年先可以正常通關🤣🤣🤣🤣
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-3-2 19:35 發表 查看引用來源

香港今天新增55353宗新冠再創新高  

Andy哥d金句比得上蔡楓華d金曲,無限輪迴,最終一直都係只有Andy哥係度夢遺
引用:
原帖由 voking 於 2022-3-28 02:33 發表 查看引用來源

吾好再烏雅咀啦。

只要呢個19post.未刪.再加埋條 on9仔
想通關等2046啦
引用:
原帖由 voking 於 2022-4-2 21:26 發表 查看引用來源

吾好再烏雅咀啦。否則,2024都未通關。

唔好夢遺啦,你刪左呢個 19帖,就下個月通到關啦
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-4-14 12:38 發表 查看引用來源
2022年可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
希望9月便可通關, 人月兩團圓。

強烈推薦Andy哥上任新行政長官,通關問題可以一日解決
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-4-26 22:03 發表 查看引用來源
新的行政長官上任後會立即處理通關問題

冇上黎一排,Andy 哥仲係咁能膠。

佢呢個post就黎3年喇, 膠人襯膠post😄😄😄
引用:
原帖由 hochan513 於 2022-8-22 14:44 發表 查看引用來源

你個腦真係有啲問題架喎,即係叫深圳同你香港一齊俾大陸隔開?人哋係中國既一部分,會唔會睬你啊?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-12 13:22 發表 查看引用來源
我剛剛改了標題
2023年上半年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
你不如你寫2046年啦咁樣穩陣dD啦, 或者想見效D就刪9左呢個 19 post 做福人群啦 ,post 咁耐西咁耐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆