上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
177  440.3k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-6 16:06 發表 查看引用來源
你換錢包女,比公安發现,至鎖户口?若果買淘貨無事。
鬼知我係咪淘咩. 應該係找換店來來去去果班人轉錢, 一日轉幾十萬, 查出來就鎖埋我.
其實匯左成個禮拜先鎖. 好彩我收到錢即轉入支付寶, 但都要留番1萬幾千. 俾佢鎖左, 想提少少現金都唔得.

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-9 13:05 發表 查看引用來源
昨日有北上玩?
8號一早上水坐B7經蓮塘過關. 地鐵4個站去左湖貝. 9點經向西(個地盤起好了)去銀行辦事. 永美G仲未執.
之後去3島坐351入沙W天橋, 行左一陣, 得番間東方紅. 好多店招租. 都係以前賣衫褲鞋襪同幫女女化妝既. 食店都執左好多下
想去鳳凰對面食牛腩牛丸粉, 又係執左. 沙W已死, 以後都唔水去.
無奈下坐M407返東門食臭豆腐, 燒生蠔, 燒尢魚. RMB10 + 20 +15
1點半去左月苛W, 約左採耳. 條女採完要去簽租約趕住走, 就幫我搵左個技C入房.
人仔430, (1個鐘)全包免小費仲送大堂. 大堂就C下微左相熟小費.
升空完hea左陣. 又微左廿蚊俾locker仔.
老街地鐵去山崗廈轉去福民, 5點到左就周圍行下. 6點約左芬少同K D媽咪, 部長食八合里牛火鍋. RMB500 / 4人食完8點去雅事角包房玩. 有囡囡但貴. 1千起跳, 不過包全晚, 可以玩到零晨2-3點打烊. 但我10點要趕福田走. 得兩個鐘唔夠.
點之個媽咪sale我話收600, 玩一陣. 彩佢都on9.
叫左2打百威, 930+DJ300. 兩條友每人600.
報告完畢

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-10 11:56 發表 查看引用來源
無坐女,唔似你作風,不過真係無女喎,沙灣K女告訴我,要遲下,知道深圳夜旺番至去揾錢,怕無錢交租呀!
難. D場都變晒做酒店. 得間東方紅. 酒吧都唔多覺有. 係返都去沙咀水圍啦. 有排都唔旺得出乜樣

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-10 11:56 發表 查看引用來源
無坐女,唔似你作風,不過真係無女喎,沙灣K女告訴我,要遲下,知道深圳夜旺番至去揾錢,怕無錢交租呀!
8號起水圍冇坐. 11號去左沙咀, 坐左1條, 3魚坐個半鐘

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-17 08:29 發表 查看引用來源
可否叫番,你以前班靚女番深圳陪下你呀?
以前果班C約啦

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-19 10:21 發表 查看引用來源
沙,晶應該做了人妻?小凡失联?可乐變了做朱C奶,可能要重新識過。
沙做左人妻, 女都快5碎. 晶未結婚但有男朋友. 小凡起老家, 就番. 已約3月見面.
今晚我又北上重新識過.

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-2-19 16:40 發表 查看引用來源
3魚 個半鐘,唔通條女唔係得? 點解咁既表情?
貴左好多. 十幾年前沙W 2魚3粒鐘, 3魚加多1Q. 早幾年2魚都有2粒鐘, 後期個半鐘. E家加50%, 3魚先個半鐘, 仲要少女揀.

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-2-23 17:07 發表 查看引用來源

如果你去羅湖打灰機,差唔多5舊,你可能覺得仲唔抵。。 哩三年變成咁,我都好L灰。。
都好過起香港大媽打, 呢3年試過2次, 油麻地肥大媽, 本來冇諗住起機, 360淨按, 最後打左, 要脅我600. 頂佢早知行去老廟300打炮好過.
另一次起元朗見按摩女都30+個樣OK就500落樓. 始終都係上面D女後生D, 樣就普通, 間中都有好野.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆