上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
68  441.5k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-1 18:08 發表 查看引用來源
Today is 1st June 2021.
7月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
andy c 兄
你去過鼎泰豐未?

我以前去 malay 玩
成日都幫親佢的

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-6-27 16:53 發表 查看引用來源
【Now新聞台】本港新增六宗新冠病毒確診個案,其中感染變種病毒男子的同事在檢疫期間確診。

感染Delta變種病毒的男地勤有在大埔新達廣場兼職做顧客服務,他的24歲女同事早前被列為密切接觸者,已送往檢疫中心。該名女同事 ...
當年我係天鵝湖見到一個身材好好的jc但因為剛剛吃飽
所以趕住走,冇點佢上鐘

好後悔

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-6-27 22:55 發表 查看引用來源

當年應該比個官你做。
我要做湖南省省委

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-6-27 23:23 發表 查看引用來源
天鵝湖我好少去,嘉年華會就去得多~!
那 jc 的身材真係好平均
對腳好靚,長頭髮
窄身裙

太好了

注意事項:

有病徵的人士不適合在社區檢測中心進行檢測。 市民若自覺有較高感染風險或有輕微不適 ,可於樣本收集包派發點索取樣本收集包進行免費病毒檢測。身體不適、需要醫學診斷及治療、不適合在社區檢測中心進行檢測、或有其他特殊醫療需要的人士可向私家或公營診所求診,並視乎需要使用政府提供的免費檢測服務。詳情請參考2019冠狀病毒病專題網頁。
系統已接受市民以其他有效身份證明文件進行預約。 檢測中心會優先向已預約市民提供服務。
前往社區檢測中心接受拭子採樣時,市民需帶備預約時提供的身份證明文件正本及確認預約短訊。如檢測結果用於出行,市民亦需帶備前往目的地需要的證件(如港澳居民來往內地通行證(回鄉證)、護照或其他旅行證件),以便將證件號碼列載於檢測結果證明。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-8-16 22:20 發表 查看引用來源
我覺得, 我可能要金盆洗J了
andy c 兄
你以前召妓的時候
有冇奶她的小妹妹呢

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-6 10:42 發表 查看引用來源

G版喺講G蟲,有真正需要人士,不在此列。
紅門c兄
你知唔知,佐敦 tak hing 桑拿

正骨場,定
機場,定
一國兩制呢?

個場大唔大
坐位有冇獨立電視機仔

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-11 01:44 發表 查看引用來源

呢間老塲竟然有代客拍車,我上去跳舞都比一舊條拍車仔代拍,德興我冇幫櫬拾幾年啦,麽該是一國兩制。
泊車?會唔會係去左德興火鍋呢

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-11 03:12 發表 查看引用來源
邪就甘啦,睇新聞話半年前死過人
我都知呢件事
我過兩日去闖一闖
我唯有唔搵d咁刺激野做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆