2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
7  440.4k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-5 23:51 發表 查看引用來源
陳健波引述政府稱粵港澳互認新冠肺炎檢測結果, 冀本月中啟用
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200605/bkn-20200605180740469-0605_00822_001.html
一次千幾蚊的話,其實無咩用,一個有家在深圳的,一個月返三次己五千,幾多人負擔得起?去玩的又會唔會比多千幾一次呢?

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-8-29 07:11 發表 查看引用來源
疫情下,各大咸版最強邪 post !
明燈     一日仲有呢個POST....一日都唔會通關~~

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-1-21 16:39 發表 查看引用來源
咁要搵個人同Andy哥一齊倒數了,數左2年,怕佢悶

呢個POST好邪,開左咁耐封足咁耐,快D關帖啦!!!!!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-1-28 21:28 發表 查看引用來源
我已把標題一次性改好

2022年可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
咁就PK了....2022都唔洗返去了

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-2-9 20:20 發表 查看引用來源

自從你改左標題就爆到七彩。
簡直系明燈

引用:
原帖由 voking 於 2022-3-18 00:11 發表 查看引用來源

通關吾係由接種率計!!
係清零政策計。

你講咁耐,黑咁耐。澳門都通咗成年。
你呢個係駝衰post。
十分認同~~~

有無版主可以刪能左呢個濕9 POST

日能日系度唱衰晒~

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-6-3 10:03 發表 查看引用來源
網傳港澳8月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫
我幫你打埋~~得你唔洗咁辛苦

網傳港澳8月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳9月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳10月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳11月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳12月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳1月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳2月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳3月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳4月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳5月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳6月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

網傳港澳7月通關 入境免隔離 須打3針及檢測證無染疫

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-6-11 21:29 發表 查看引用來源
港人下周三起入境澳門須酒店醫學觀察減至10天
你搶 L到金巴飛先算~~~
剛上網搵~~6月尾去上海機票 27000 蚊~~~~你無睇錯~~2皮幾一張飛~~

前往最後回覆