上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
208  255.5k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-9-7 12:35 發表 查看引用來源

師兄,可以去預約了!
又要準備預約時間了!
上次忘記預約,所要的時間全日滿了,要改了第二天才有空!

Re: 旺角正骨+根骶首選

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-9-18 11:56 發表 查看引用來源

想請問下師兄,相熟場都是在MK? 收費是否相若? 是USB 或足仔? 技師年紀及身材? 手藝可比姊妹花嗎? Thx
師兄有冇看第一頁,報告標題及內容,姊妹花是正骨的,沒有其他的,别想歪!

如果想要邪骨,請去其他場吧!

引用:
原帖由 forkliftboy 於 2020-10-6 16:39 發表 查看引用來源
師兄, 求PM 地址及聯絡資料等等, 謝謝.
以上想要資料及私下pm給我的師兄,已經pm給你們了,如果想去早些預約。

引用:
原帖由 mosepapa 於 2020-10-9 11:07 發表 查看引用來源
師兄請PM 資料給我。感謝你
師兄,已pm,,如果想去早些約時間。
今天她們太忙了,我一般做90+90分鐘的,但是遲了約只能做90分鐘!

旺角正骨+根骶首選

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-10 21:52 發表 查看引用來源

師兄,已pm,,如果想去早些約時間。
今天她們太忙了,我一般做90+90分鐘的,但是遲了約只能做90分鐘!
本來約好今天去的,因八號風球取消了!
其實現在都冇乜風,地鉄又有開,睇吓下午什麼情況先!
到時再問吓可否去?

旺角正骨+根骶首選

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-13 11:18 發表 查看引用來源

本來約好今天去的,因八號風球取消了!
其實現在都冇乜風,地鉄又有開,睇吓下午什麼情況先!
到時再問吓可否去?
家姐真勤力,今天照開工,中午過去了按摩,
按了90+60分鐘,剛按完,舒服哂!

引用:
原帖由 condom888 於 2020-10-20 09:04 發表 查看引用來源
昨天家姐按了9O十6O根底,加拔罐,埋單九百,贵左D,但按得好又用心,養生就阿妹的手柔好多,扯起的時閒也較长,各有千秋
師兄,我到處去揼骨,呢個收費唔算貴了。
你加咗拔鑵另收多一百,佢哋拔罐手法係疊式拔法相對比較全面啲,效果也比較好!
你講得好啱,佢哋姊妹二人各有千秋!
家姐養生方面手法比較深沉,雖然有少少微痛,但效果也比較好!
因我的夜尿和前列腺肥大畀家姐醫好咗,所以長期搵家姐幫我保養。
佢哋做痛症都唔錯,細妹幫我朋友醫好咗肩周炎,而家好返哂!細妹前列腺保養,雖然我冇試過,但我知道都非常好!👍

引用:
原帖由 alexckw2000 於 2020-10-24 11:24 發表 查看引用來源
師兄可以pm資料嗎 感謝
今天剛去完,現在才pm給你!

引用:
原帖由 mwong12 於 2020-10-28 20:43 發表 查看引用來源
根骶係咩黎? 可否pm?
根骶即是正宗前列腺按摩!已pm

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-29 12:36 發表 查看引用來源
可吾可以Pm埋比我?
今天見到有師兄要pm資料,但是覺得名字好熟,好似之前問過!撞啱今天得閒無聊,走去睇番之前問過要資料的師兄,數一數,除了有幾個是重覆問的之外,原來有144個,還未計私下pm問我果d,估計都有幾拾個,總數超過200人,其實都唔少人㗎!
呢d師兄之前一定未去過的,如果去過就不會問資料喇!
但是點解有咁少人返來回應呢?
只是有一位師兄另外出報告,其餘不超過10位返來回應。
除了部分師兄去了之後冇回應。
有些就是取了資料,碰啱疫情嚴重,所以當時冇去,之後就遺忘了。
亦有些師兄在某台出報告,我都見到有幾個報告咁多!
怪不得我近期遲了約,所約的時間都有人約了,下次要早d約囉!

還有我都介紹咗朋友,分別去做痛症治療及根骶保健,他們做完幾次之後,都說好番哂及改善了!
所以未試過的話,值得去親身體驗感受一下!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆