上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
208  255.5k

不經不覺差不多封關兩年了。新的一年祝大家新年快樂!虎虎生威!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-2-1 02:14 發表 查看引用來源
不經不覺差不多封關兩年了。新的一年祝大家新年快樂!虎虎生威!
呢排疫情嚴重,做佢哋按摩行業就慘囉

[quote]原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-3-6 22:08 發表 查看引用來源

呢排疫情嚴重,做佢哋按摩行業就慘囉【】

不經不覺三個多月了,終於可以正常返

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-29 00:28 發表 查看引用來源
今日試咗(梅)師傅, 整體表現ok, 都非常之夠力, 都拍得住呀妹
聽家姐講8月中阿妹就會返來了,咁各位師兄想預約兩姊妹,就容易啲喇

引用:
原帖由 barry9969 於 2022-8-19 22:52 發表 查看引用來源
有冇C hung 試過part 2
佢哋手法正宗,但是沒有part2

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-8-26 18:36 發表 查看引用來源
好似話有人試過有part2
如果對方是早洩,就覺得以為有Part.2 啫

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-8-31 22:19 發表 查看引用來源
今日微信收到個 短訊 照片, 明天9月1號起改了新價
不是新價錢,其實佢哋做了優惠價都六年,現在回復返原來價錢

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-9-1 21:55 發表 查看引用來源
講真呢個時勢應該減價才可以吸客
其實疫情前佢哋都想恢復返正價了,只是一拖再拖優惠三年再三年,就算做返原價都好正常,價錢比起其它場的收費,都是合理,最重要係用心按,按得鬆及有效果,比較有些場按完出來,好似冇按過,尤其是根骶,對夜尿,尿頻,尿急,效果真的不錯,非常見效

[quote]原帖由 bigbig69 於 2022-9-5 15:46 發表 查看引用來源
正價即係幾多錢呀?以60分鐘根骶為例 [/quot.e]
60分鐘500元

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-9-5 18:18 發表 查看引用來源

我唔覺有效喎,一切如常:夜尿兩次.。
如果你覺得不適合你的消費觀念你可以不去的, 蘿蔔青菜各有所愛,見仁見智,不需要每次發表意見都充滿負能量。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆