上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
208  255.5k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-9-5 09:59 發表 查看引用來源

其實疫情前佢哋都想恢復返正價了,只是一拖再拖優惠三年再三年,就算做返原價都好正常,價錢比起其它場的收費,都是合理,最重要係用心按,按得鬆及有效果,比較有些場按完出來,好似冇按過,尤其是根骶,對夜尿,尿頻,尿急,效果真的不錯,非 ...
就算收返原價,我都認為價錢合理同值得,如果你想真正享受正骨按摩,痛証及正宗前列腺,一定係首選,如果冇效果,我都不會定期去捧場,這兩年零七個月,我都超過200次了

引用:
原帖由 bigbig69 於 2022-9-6 16:53 發表 查看引用來源

嘩!200次?咁師兄咪平均一個星期去兩次?我自己就一個月先去一至兩次。
對呀師兄!我之前都有說過,我是骨精,在封關前每星期係大陸兩至三天,三日兩夜在3間場日按夜按,每間場我都有固定師傅,每次最少都按四個小時㗎。
所以在香港遇到真正按得好,而又有正宗前列腺按摩保養,一定要捧場啦,其實每星期我都有去嘗試過唔少地方,想發掘新的,因我一天不止按一間場,但是始終都找不到,還是這間係最好

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-7-31 12:45 發表 查看引用來源

聽家姐講8月中阿妹就會返來了,咁各位師兄想預約兩姊妹,就容易啲喇
阿妹今天終於返港了,明天正式開工

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-9-27 00:05 發表 查看引用來源

阿妹今天終於返港了,明天正式開工
昨天才去完返來,現在阿妹 回來,多返一個人手,大家容易約啲

引用:
原帖由 lok0322 於 2022-10-3 17:01 發表 查看引用來源
可否pm地址同電話?
今天去了康美堂按摩,舖頭已經轉了電話號碼

引用:
原帖由 bigbig69 於 2022-10-10 15:34 發表 查看引用來源
David師兄,今次係Queenie定Nancy幫你按?
bigbig69師兄,今次都係Queenie 同我按的

引用:
原帖由 chanpaul 於 2022-10-11 11:39 發表 查看引用來源

師兄,你唔係指定家姐幫你的嗎?
我有時都想搵阿妹按,不過怕唔好意思
對呀!我每次都是找家姐按的,按得好哋哋,不會換人的,除非家姐放假返了大陸啦!

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-10-15 21:19 發表 查看引用來源
我以前搵阿妹 按, 阿妹返了鄉下後 試了 阿梅, 跟住就 搵 梅 幫我按, 阿妹回來了我都係搵番阿 梅,沒有什麼唔好意思
其實揾誰都冇所謂,因為每位都是按得好的師傅,最重要是就到自己時間,現在多了尖沙咀店,多了選擇

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-10-18 11:13 發表 查看引用來源

其實揾誰都冇所謂,因為每位都是按得好的師傅,最重要是就到自己時間,現在多了尖沙咀店,多了選擇
電話最近改了5725xxxx,如果用電話預約的要用這個電話,WhatsApp 及Wechat 就不變

引用:
原帖由 mwong12 於 2022-12-7 17:37 發表 查看引用來源
佢地係唔係話要搬去尖沙咀?
她們暫時調回總店

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆