油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
37  256.2k

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-13 22:47 發表 查看引用來源
就係囉!咁多人問pm都冇去?
等我去完出報告!
早兩天才去完,原本打算星期日再去,因家姐放假休息。
跟著去發掘了新地方,不想在這裡講,免得有些人說我騎劫這帖,因為是不同地方及不同師傅,這樣才叫做騎劫。
等於這七至八個月,經常出現騎劫這兩個字。
但是有些人亂用這二字,說有人出了新帖,推介某師傅,而舊帖也是推介某師傅的話,這就是騎劫,真荒謬!
如果在舊帖推介另外一個地方同另外一個師傅,利用他人平台推介,這才是騎劫,明白嗎?
而且某師傅,不是某人訓練,或是他從外地引入來香港,也不是他獨家專用的師傅,師傅在香港按摩都超過十年,她有技術的話,她的熟客和朋友,都會介紹客人給她是正常的,如果有人按完覺得好,出個新帖分享就說是骑劫!
你話嘞!是否永遠只能有這個帖推介這師傅,其他人不能再出另外一個帖,由它推來推去,推到去十年呀!

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-17 20:52 發表 查看引用來源
早兩天才去完,原本打算星期日再去,因家姐放假休息。
跟著去發掘了新地方,不想在這裡講,免得有些人說我騎劫這帖,因為是不同地方及不同師傅,這樣才叫做騎劫。
等於這七至八個月,經常出現騎劫這兩個字。
但是有些人亂用這二字, ...
以為那個陳年舊帖不會再出現,點知過了五天,又比某人出來說幾句廢話,又推返上來,唔怪得可以推到一年多啦!
某人說以前香討版主會將重複的帖,及只問資料的,都會剷走,廢話!它是一個舊帖,現在是最新的帖,兩者相隔一年多,就算是以前版主,都不會剷走喇。
何況你都話是以前啦!現在是新的網站,為什麼不可以?還有你話人是伸手牌,是得罪緊好多人,人家問資料,又不是問你,関你鬼事咩?你以為你是什麼人?冇資格隨便批評他人的?
人家是正骨師傅做按摩、治療痛症的,怕什麼執法人員?真荒謬!
師傅又不是邪骨,見唔到光,可能你出了不少邪骨報告,才有這想法!

還有另外一個人又再說騎劫二字,去讀多d書,了解吓再講喇!
又話人家會返回正價,扮代表?扮大哥?
人哋一年內都不會改動價錢的!了解清楚才扮代表啦!

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-21 23:00 發表 查看引用來源
以為那個陳年舊帖不會再出現,點知過了五天,又比某人出來說幾句廢話,又推返上來,唔怪得可以推到一年多啦!
某人說以前香討版主會將重複的帖,及只問資料的,都會剷走,廢話!它是一個舊帖,現在是最新的帖,兩者相隔一年多,就算是以前版 ...
講得冇錯,知少少扮代表,扮經常去,拿舊價錢表,係度扮大哥,笑鬼死!

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-22 00:48 發表 查看引用來源
講得冇錯,知少少扮代表,扮經常去,拿舊價錢表,係度扮大哥,笑鬼死!
所以話一年多的舊帖,什麼都是舊的,連內容都是舊的!有最新的唔睇,唔通去睇舊資料咩?還有內容越吹越離題,將正骨吹到好像是邪骨,可能是他在幻想,比人誤會以為是什麼都可以,特此澄清人家是正骨,大家不要存有遐想。

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-22 00:51 發表 查看引用來源
所以話一年多的舊帖,什麼都是舊的,連內容都是舊的!
有最新的唔睇,唔通去睇舊資料咩?
千萬別偷我的圖片,然後再放去舊帖呀!
這就叫做騎劫我的圖片,明白嗎?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-22 08:18 發表 查看引用來源
說得對!為方便大家,不用再去看60多頁的舊帖,才去找到答案。
第一我好少上香討的。
第二從來不看陳年舊帖,2018年?現在是2020了,因為舊帖可能已經過時,睇來做乜?
我只是不能上大陸,在香港按摩,找到有按摩及治療痛症的好師傅,才 ...
絕對同意!
某人又自打咀巴,果頭話人騎劫,根本不是騎劫這回事!跟著自己又開了新帖,好像是同人打擂台似的,其實自己又騎劫了他人的帖,不過...可能都是同一個人啫!所以不算是騎劫!
其實什麼都好,各有各出報告,不要針對、抨擊的他人是冇所謂,反正都是讚師傅做得好是冇問題的!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-8 19:28 發表 查看引用來源
上月9號加了微信,一直都冇時間去試,今天終於有時間去試,因為現在冇得返大陸按摩,唯有在香港按摩。估唔到家姐手法好掂,抵贊!👍👍
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比 ...
阿妹 Nancy 星期一正式開工了

引用:
原帖由 神州行 於 2020-3-7 23:10 發表 查看引用來源
阿妹 Nancy 星期一正式開工了
Nancy 已經開工10天,還未找她按摩,
係時候抽時間去找她按了!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-3-18 23:15 發表 查看引用來源
我都還未找 Nancy,每次都是找 Queenie,遲些試吓先!
這幾天安排時間去做吓根骶先!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-3-21 11:20 發表 查看引用來源
我都已經做了10次以上,做了幾次前列腺已經正常。
沒有尿頻、尿急、夜尿的情況!
之後再做當是保健保養!
我每次都做正骨加根骶,90+60分鐘,
正骨這裡當然是第一選擇!
根骶就是當保養!

前往最後回覆