上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
695  256.4k

Pm me plx謝謝你

回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

Please send me the details pls

引用:
原帖由 sttw34 於 2020-2-21 02:50 發表 查看引用來源
Please send me the details pls
以上Ching 已經 pm 給你

師兄請PM 資料給我。感謝你

引用:
原帖由 qkillerq 於 2020-2-21 09:56 發表 查看引用來源
師兄請PM 資料給我。感謝你
Ching 已經 pm 給你

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-17 20:52 發表 查看引用來源
早兩天才去完,原本打算星期日再去,因家姐放假休息。
跟著去發掘了新地方,不想在這裡講,免得有些人說我騎劫這帖,因為是不同地方及不同師傅,這樣才叫做騎劫。
等於這七至八個月,經常出現騎劫這兩個字。
但是有些人亂用這二字, ...
以為那個陳年舊帖不會再出現,點知過了五天,又比某人出來說幾句廢話,又推返上來,唔怪得可以推到一年多啦!
某人說以前香討版主會將重複的帖,及只問資料的,都會剷走,廢話!它是一個舊帖,現在是最新的帖,兩者相隔一年多,就算是以前版主,都不會剷走喇。
何況你都話是以前啦!現在是新的網站,為什麼不可以?還有你話人是伸手牌,是得罪緊好多人,人家問資料,又不是問你,関你鬼事咩?你以為你是什麼人?冇資格隨便批評他人的?
人家是正骨師傅做按摩、治療痛症的,怕什麼執法人員?真荒謬!
師傅又不是邪骨,見唔到光,可能你出了不少邪骨報告,才有這想法!

還有另外一個人又再說騎劫二字,去讀多d書,了解吓再講喇!
又話人家會返回正價,扮代表?扮大哥?
人哋一年內都不會改動價錢的!了解清楚才扮代表啦!

Pm me plx謝謝你

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-21 23:00 發表 查看引用來源
以為那個陳年舊帖不會再出現,點知過了五天,又比某人出來說幾句廢話,又推返上來,唔怪得可以推到一年多啦!
某人說以前香討版主會將重複的帖,及只問資料的,都會剷走,廢話!它是一個舊帖,現在是最新的帖,兩者相隔一年多,就算是以前版 ...
講得冇錯,知少少扮代表,扮經常去,拿舊價錢表,係度扮大哥,笑鬼死!

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-22 00:48 發表 查看引用來源
講得冇錯,知少少扮代表,扮經常去,拿舊價錢表,係度扮大哥,笑鬼死!
所以話一年多的舊帖,什麼都是舊的,連內容都是舊的!有最新的唔睇,唔通去睇舊資料咩?還有內容越吹越離題,將正骨吹到好像是邪骨,可能是他在幻想,比人誤會以為是什麼都可以,特此澄清人家是正骨,大家不要存有遐想。

引用:
原帖由 神州行 於 2020-2-22 00:51 發表 查看引用來源
所以話一年多的舊帖,什麼都是舊的,連內容都是舊的!
有最新的唔睇,唔通去睇舊資料咩?
千萬別偷我的圖片,然後再放去舊帖呀!
這就叫做騎劫我的圖片,明白嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆