上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
688  250.9k

回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄,可否Pm資料給我

引用:
原帖由 haikar 於 2020-2-9 18:33 發表 查看引用來源
師兄,可否Pm資料給我
Ching 已經pm給你

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-8 19:28 發表 查看引用來源
上月9號加了微信,一直都冇時間去試,今天終於有時間去試,因為現在冇得返大陸按摩,唯有在香港按摩。估唔到家姐手法好掂,抵贊!👍👍
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比 ...
師兄可否pm資料給我,睇嚟冇3個月都吾好北上!揾住香港頂住D骨痕先

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-2-9 23:44 發表 查看引用來源
師兄可否pm資料給我,睇嚟冇3個月都吾好北上!揾住香港頂住D骨痕先
師兄,已經pm給你!
之前我每星期都上去三天兩夜按摩,現在只能在香港找按得好的師傅,剛好遇到這師傅。
如果找個按得不好,或者不用心去按,按完等於冇按,嘥錢嘥時間。
就算疫倩之後,可以返大陸按摩,我都會找時間继續找她按摩的。

求pm wechat資料

引用:
原帖由 violin817 於 2020-2-10 03:14 發表 查看引用來源
求pm wechat資料

.
引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-10 00:01 發表 查看引用來源
師兄,已經pm給你!
之前我每星期都上去三天兩夜按摩,現在只能在香港找按得好的師傅,剛好遇到這師傅。
如果找個按得不好,或者不用心去按,按完等於冇按,嘥錢嘥時間。
就算疫倩之後,可以返大陸按摩,我都會找時間继續找她按摩的。 ...
明知系廣告, 但今日會去試下

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-10 13:20 發表 查看引用來源
.明知系廣告, 但今日會去試下
如果師兄覺得是廣告,就不用去試了。
我是香討的會員已經超過10年,很少出報告的,今次試了覺得好才分享出來。
為什麼出這個post ,舊有的已經有一年多,有些人以為過時喇,還有63頁太長,有些人未必有耐性看,所以我才寫過新的帖子啫。

回覆 1# DAVIDCHAN8688 的帖子

DAVIDCHAN8688 師兄,可否pm 資料給我?謝謝!🙏

引用:
原帖由 SmartDuck 於 2020-2-10 14:13 發表 查看引用來源
DAVIDCHAN8688 師兄,可否pm 資料給我?謝謝!🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆