上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
695  255.0k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-1 10:33 發表 查看引用來源
認同,邪場大把,正骨辛苦少人有心去做!
所以想要特別要求,先去邪骨場舒服完,再去保健就最好!
就不要去正骨場要求邪,强人所難啫!

師兄請PM給我,謝謝

Ching ,請pm聯絡資料給我,謝謝

姐妹做完根底都話即日不可打飛機,要幫出火豈非自打咀巴,心想姐妹是邪骨的勿擾算罷

引用:
原帖由 condom888 於 2020-11-3 10:16 發表 查看引用來源
姐妹做完根底都話即日不可打飛機,要幫出火豈非自打咀巴,心想姐妹是邪骨的勿擾算罷
說得對呀!正宗前列腺按摩就是治療同保養!
如果有些前列腺按摩,可以同你出埋火的,就不是正宗了!

所以某人說不似預期,因為他所要的是後者,就是以為同一般的,所謂前列腺按摩做法一樣!
如果他想要一刹那的舒服,就去錯了地方!
他還好意思,再次走出來說人家壞話,真係司馬昭之心!

這兩、三年都有新、舊帖推介過,我估計都有超過100人去過,返來出過報告及回應,全部都是正面的評價,都是讚她們技術、用心用力、及足鐘的。只是個别,如上述某人才是負面的!

引用:
原帖由 condom888 於 2020-11-3 10:16 發表 查看引用來源
唔可以出火,只可以走火

引用:
原帖由 denis789 於 2020-11-6 13:07 發表 查看引用來源
唔可以出火,只可以走火
她們的手法點到即止,如果過程中你已走火,即係早洩!
你真係要治療嘞!
建議你做根骶能量,加强你持久性!

師兄請PM給我,謝謝

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-29 22:49 發表 查看引用來源

今天見到有師兄要pm資料,但是覺得名字好熟,好似之前問過!撞啱今天得閒無聊,走去睇番之前問過要資料的師兄,數一數,除了有幾個是重覆問的之外,原來有144個,還未計私下pm問我果d,估計都有幾拾個,總數超過200人,其實都唔少人㗎!
呢 ...
師兄可否pm資料,痛症,thanks

回覆 417# lwan3388 的帖子

系架,新瀛宮之類正骨王幾十年老牌就真糸超技術啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆