上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
690  252.9k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-5-15 12:39 發表 查看引用來源

我每星期都幫襯兩次,她們唔介意,我都冇所謂!
師兄,請PM聯絡預約資料,謝謝

早幾曰試了家姐做根底保健,做時會說是按那個穴位,有什麼效果,按完後好像小便次數少了 ,下次再試妹妹,睇下邊個會夾我多些,

引用:
原帖由 chanpaul 於 2021-8-4 12:39 發表 查看引用來源
早幾曰試了家姐做根底保健,做時會說是按那個穴位,有什麼效果,按完後好像小便次數少了 ,下次再試妹妹,睇下邊個會夾我多些,
我之前有夜尿習慣,試了之後冇哂夜尿,而我一直都是找家姐按,雖然有些少痛,但是最緊要好快有效果。
而且我嘅人比較長情,揾開嗰個好的話,都不想轉來轉去。
正如我在深圳的師傅認識十一年,跟了五間場

HK2018HK 師兄
能否pm 兩姊妹的聯絡方法,謝謝你!
引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-18 20:08 發表 查看引用來源
幫妳地推番上去
兩個半小時收8百咁抵都冇人吼
認真好陰公
我地香港人5貴5食架
知無

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70154867&extra=page%3D1

(((冇痛冇病去多幾次先有玄機,姊妹花齊齊一絲不掛光豬推油,一個喂我食奶奶,邊食奶奶邊玩西,個西鬆到玩拳交過足瘾,另一個同我打JJ,第一次處男潮吹就咁俾埋姊姊花,四手按摩120分鐘800抵到冇兄弟。)))<----------在 141 見有人出 POST, 唔知係咪得罪寫9.

人賤口賤,目的何在?

引用:
原帖由 148RICKY148 於 2021-8-13 17:07 發表 查看引用來源
(((冇痛冇病去多幾次先有玄機,姊妹花齊齊一絲不掛光豬推油,一個喂我食奶奶,邊食奶奶邊玩西,個西鬆到玩拳交過足瘾,另一個同我打JJ,第一次處男潮吹就咁俾埋姊姊花,四手按摩120分鐘800抵到冇兄弟。))) ...
真係小人擋道,小鬼難纏!
人家手法好,生意好,總招來行家(羡慕嫉妒恨),技不如人,就揾人亂咁寫抹黑人哋,這裡有不少師兄都去過,根本就知道怎麼回事。

引用:
原帖由 lo1338 於 2021-8-14 10:35 發表 查看引用來源
人賤口賤,目的何在?
師兄說得對!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-8-14 12:41 發表 查看引用來源

真係小人擋道,小鬼難纏!
人家手法好,生意好,總招來行家(羡慕嫉妒恨),技不如人,就揾人亂咁寫抹黑人哋,這裡有不少師兄都去過,根本就知道怎麼回事。 ...
嗰條友在6月都有出 post 贊好,點知幾日前出左呢個 post.

引用:
原帖由 148RICKY148 於 2021-8-14 15:40 發表 查看引用來源

嗰條友在6月都有出 post 贊好,點知幾日前出左呢個 post.
呢招好絕!先讚人哋,等人人都信佢幫襯過,之後再講的嘢,(他/她)以為未去過的就會相信是真的,有腦的都知道是冇可能啦!肯定是同行所為。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆