上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
690  252.9k

引用:
原帖由 gti1620 於 2021-10-10 14:20 發表 查看引用來源
昨天4點去,期間窗外風雨交加,好刺激
我走之時才開始落雨

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-9-10 00:00 發表 查看引用來源

今天又去捧場
師兄,請問你是否經常去?有冇些實則性的功能改善,例如性功能,前列腺有沒有改善呢?
請指教一下
記得你講過,都是家姐幫你做,是不是比功夫妹妹好些?謝謝

引用:
原帖由 chanpaul 於 2021-8-4 12:39 發表 查看引用來源
早幾曰試了家姐做根底保健,做時會說是按那個穴位,有什麼效果,按完後好像小便次數少了 ,下次再試妹妹,睇下邊個會夾我多些,
你上次試過家姐,之後話試埋妹妹手勢,你感覺如何?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2021-10-11 16:29 發表 查看引用來源

師兄,請問你是否經常去?有冇些實則性的功能改善,例如性功能,前列腺有沒有改善呢?
請指教一下
記得你講過,都是家姐幫你做,是不是比功夫妹妹好些?謝謝 ...
我每星期最少都會去一次,當做保養。
至於性功能有冇改善?
這個當然會有,包括夜尿、尿頻、尿急已經一早沒有,否則我都唔會去咁多次啦。
如果有些人好耐才去一次,神仙都幫佢唔到了。

師兄請PM 資料給我。感謝你

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-10-11 23:15 發表 查看引用來源

你上次試過家姐,之後話試埋妹妹手勢,你感覺如何?
我兩個都試過,感覺上家姐會健談些,同時會話你知而家係按緊邊個位,
可能上次阿妹好多預約,忙著覆訊息吧,每個都是做了兩次,本來阿妹是3次,
但佢誤會咗我推油
這幾天再約

引用:
原帖由 chanpaul 於 2021-10-12 15:10 發表 查看引用來源

我兩個都試過,感覺上家姐會健談些,同時會話你知而家係按緊邊個位,
可能上次阿妹好多預約,忙著覆訊息吧,每個都是做了兩次,本來阿妹是3次,
但佢誤會咗我推油
這幾天再約 ...
今天八號風球,她們都有開工,真勤力。

回覆 503# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄,請PM聯絡預約資料,謝謝

師兄請PM 資料給我。感謝你

請PM 資料給我, thank you.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆