上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
694  254.1k

回覆 545# 樹上黃色香腸 的帖子

康美x已經成立咗5年有多,太多時間都是兩姊妹在鋪頭返工,亦都累積咗好多回頭客。
所以生意一直都保持比較平穩,但是間唔中都有一啲攪屎棍,有人抹黑佢哋。或者係行家啦,純粹嘅羡慕妒忌恨。
鋪頭是正骨場所,如有師兄想有色情,敬請勿擾!

亞妹今日又回鄉過年。

回覆 552# 148RICKY148 的帖子

末回鄉,改13/1先返

今天開始應該不可以開吧?

一直有幫襯開做前列腺按摩
正骨之選👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 江蛟 於 2022-1-4 19:21 發表 查看引用來源

Really? 咁你邊年邊月邊日幾點去過? 等我去問下兩姐妹有冇呢個客人先!
真係可以揸波😅😅
不過佢唔會埋身有冇吹水先🤔🤔

引用:
原帖由 雨中粗野的採購 於 2020-2-9 09:10 發表 查看引用來源

即係前列腺按摩,按蛋,按棍,按肛門。
邪骨都係按呢d部位,同按邪骨,有乜分別?

手法不同。不少按摩師學到按到樣子,但沒學到真正醫療的手法。
重點是有解決你夜尿問題,有解決你的痛症問題嗎?

如果有個美女,身材超好,解決痛症又解決夜尿,又全身推油,又超正 part 2 , 時間兩小時,價錢 600 以下, 請介紹。
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-9 01:18 發表 查看引用來源
邪骨都係按呢d部位,同按邪骨,有乜分別?

按摩師也是正常人,一樣有感情,對自己有好感的人,自然會將就多一點,正常人都是咁。
就算, 就算, 兩姐妹讓你揸波, 都是對你有好感,但換來的是你周圍唱,可見你人品 。。。。。
引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2022-1-9 00:54 發表 查看引用來源

真係可以揸波😅😅
不過佢唔會埋身有冇吹水先🤔🤔

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-9 12:11 發表 查看引用來源
按摩師也是正常人,一樣有感情,對自己有好感的人,自然會將就多一點,正常人都是咁。
就算, 就算, 兩姐妹讓你揸波, 都是對你有好感,但換來的是你周圍唱,可見你人品 。。。。。

...
摸下棍,掃下個袋可以真的解決痛症,改善夜尿,藥廠就執粒啦?正一傻佬,白痴就信,只是比個借口大家去玩,是治病,不是邪骨呀!大家都係男人,無需直腸直肚。
揸波唔係無,只不過要加$,人家打開門做生意為錢,你條傻街就無品,那有免費比你揸對奶。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆