上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
695  254.8k

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-9 12:11 發表 查看引用來源
按摩師也是正常人,一樣有感情,對自己有好感的人,自然會將就多一點,正常人都是咁。
就算, 就算, 兩姐妹讓你揸波, 都是對你有好感,但換來的是你周圍唱,可見你人品 。。。。。

...
師兄你誤會咗我意思啊我唔係話可以揸波我只係問真係可以揸波?

我去過咁多次完全冇邪念,根本前列腺按摩佢距離比較遠唔會埋身加上做前列腺按摩會有啲痛同埋有啲唔自在所以完全冇非分之想🙏🏼🙏🏼

1。 請問你有夜尿問題嗎?

2。 請問你有真被她們按過嗎?
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-9 12:48 發表 查看引用來源
摸下棍,掃下個袋可以真的解決痛症,改善夜尿,藥廠就執粒啦?正一傻佬,白痴就信,只是比個借口大家去玩,是治病,不是邪骨呀!大家都係男人,無需直腸直肚。
揸波唔係無,只不過要加$,人家打開門做生意為錢,你條傻街就無品,那有免費比你揸對 ...

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-9 17:05 發表 查看引用來源
1。 請問你有夜尿問題嗎?

2。 請問你有真被她們按過嗎?

1。奸你乜事?
2。 queenie 1年熟客。

從你 1 的回應, 謝謝, 聊完。
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-9 18:19 發表 查看引用來源
1。奸你乜事?
2。 queenie 1年熟客。

有些人真奇怪,我把自己親身經歷過的情況說出來,就是因為自己情況改善了,也希望有同一問題的人可以一試。偏偏有人硬否定我自己的經歷。這人太強了, 比我自己更了解我本人。

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-9 07:15 PM 發表 查看引用來源
有些人真奇怪,我把自己親身經歷過的情況說出來,就是因為自己情況改善了,也希望有同一問題的人可以一試。偏偏有人硬否定我自己的經歷。這人太強了, 比我自己更了解我本人。 ...
師兄,你無需對某幾個賬号太認真。

呢檔野我自己幫襯過四次。按過兩次根底,講少少感受。

的確好多人,包括見過女士及兩夫婦老人一齊上來。兩姊妹P1也不錯,P1家姐比妹更強。

拫底做過兩次,可能小弟仲後生。所以未有乜野特別感覺到分別。

之後每次問或約話齋揼就好似比較難約。明白的,如果做一part齋揼,同做一paet根底也是同價,當然做根底相對輕鬆揾錢。

所以齋揼約不到,有時會另加拔罐。等技師揾多份$。

但慢慢覺得好難約齋揼,所以無再去了。

公平講,P1 兩姊妹都好,尤其是姊姊。而我揼四次全是正骨水,绝無色情。

所以之後揾到芯芯,有超正P1 及P2已作長食之列。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-9 20:37 發表 查看引用來源

的確好多人,包括見過女士及兩夫婦老人一齊上來。兩姊妹P1也不錯,P1家姐比妹更強。

拫底做過兩次,可能小弟仲後生。所以未有乜野 ...
3K兄,老頑固只有自己為中心,好難改變的。

回覆 567# 沙田樹根 的帖子

u totally 9 up

引用:
原帖由 funnyboy 於 2022-1-10 13:20 發表 查看引用來源
u totally 9 up
唔夠講,出分身,有西用咩!好on9姐.

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-9 20:37 發表 查看引用來源

拫底做過兩次,可能小弟仲後生。所以未有乜野 ...
😄😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆