上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
695  254.8k

係噃,點解要提呢?好似唔係咁好,咁高調你想連累人咩?

而家疫情非常時期,我見TG好多都話呢14日停止更新,咁高調靠害咩?

[quote]原帖由 mikekophone 於 2022-1-10 07:35 PM 發表 查看引用來源'

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-9 20:37 發表 查看引用來源

師兄,你無需對某幾個賬号太認真。

呢檔野我自己幫襯過四次。按過兩次根底,講少少感受。

的確好多人,包括見過女士及兩夫婦老人一齊上來。兩姊妹P1也不錯,P1家姐比妹更強。

拫底做過兩次,可能小弟仲後生。所以未有乜野 ...
呢個係你寫過噃?

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-9 20:37 發表 查看引用來源

的確好多人,包括見過女士及兩夫婦老人一齊上來。兩姊妹P1也不錯,P1家姐比妹更強。

之後揾到芯芯,有超正P1 及P2已作長食之列,而P1及P3就食姗姗。希望可以幫到你。🙏🙏

請問 芯芯 及 姗姗 是否是 同一個場地?

[quote]原帖由 kkkk2019 於 2022-1-10 07:41 PM 發表 查看引用來源

手民之誤已更正🙏🙏

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-1-10 07:49 PM 發表 查看引用來源

呢個係你寫過噃?
Sorry,  我認,我認我打錯。
已删。🙏🙏

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-1-10 07:50 PM 發表 查看引用來源

之後揾到芯芯,有超正P1 及P2已作長食之列。希望可以幫到你。🙏🙏

請問 芯芯 及 姗姗 是否是 同一個場地?
師兄,兩人不是同場地。兩人也只是P1及P2。 手民之誤打錯咗,抱歉。我已更改上文。麻煩師兄删去。

網上的人奇奇怪怪,我決定少理這些人,完全沒法溝通。謝謝師兄回應。
引用:

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-11 07:05 AM 發表 查看引用來源
網上的人奇奇怪怪,我決定少理這些人,完全沒法溝通。謝謝師兄回應。

少事一樁,別放在心上。
希望師兄玩得開心。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆