上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
695  254.3k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2022-7-8 00:26 發表 查看引用來源
如果舊舖果個替工,應該冇失望,堅好力,忍得痛就覺得正
呢個好似係 另一個, 名字叫 (梅). 所以想問下口碑 如何

[quote]原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-8 12:26 發表 查看引用來源
呢個好似係 另一個, 名字叫 (梅). 所以想問下口碑 如何 [/quot
手骨OK。穴位中晒。  筋底都OK。 這舖就是無得射。  我通常先去筋底。再去 搵女女射

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2022-7-8 12:34 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-8 12:26 發表 查看引用來源
呢個好似係 另一個, 名字叫 (梅). 所以想問下口碑 如何 [/quot
手骨OK。穴位中晒。  筋底都OK。 這舖就是無 ...
順便嗌佢幫幫忙得唔得呀😉

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-8 12:26 發表 查看引用來源
呢個好似係 另一個, 名字叫 (梅). 所以想問下口碑 如何
梅師傅技術絕對係好,而且絕對唔留手,所以要忍下痛

上次微信預約家姐話阿妹返鄉下未返, 佢又唔得閒有約, 只有梅師傅, 所以問下掂唔掂, 唔該曬師兄🙏

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-17 15:10 發表 查看引用來源
上次微信預約家姐話阿妹返鄉下未返, 佢又唔得閒有約, 只有梅師傅, 所以問下掂唔掂, 唔該曬師兄🙏
今日上咗去俾Queenie撚咗60分鐘,舒服到暈。但係得佢一個人乍喎,唔見咩阿梅,唔知阿梅有冇Queenie咁撚得呢?

阿梅,唔能得

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-7-19 22:33 發表 查看引用來源
阿梅,唔能得
點解呀真係咁差!  但上面又有師兄讚喎

揼骨基本功OK,part2 ,收我$800就唔值,手勢無家姐咁好同仔細
引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-20 14:40 發表 查看引用來源
  點解呀真係咁差!  但上面又有師兄讚喎

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-7-20 17:03 發表 查看引用來源
揼骨基本功OK,part2 ,收我$800就唔值,手勢無家姐咁好同仔細
師兄你意思part 2 是否幫出火呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆