上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
695  254.4k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-9-5 09:59 發表 查看引用來源

其實疫情前佢哋都想恢復返正價了,只是一拖再拖優惠三年再三年,就算做返原價都好正常,價錢比起其它場的收費,都是合理,最重要係用心按,按得鬆及有效果,比較有些場按完出來,好似冇按過,尤其是根骶,對夜尿,尿頻,尿急,效果真的不錯,非 ...
我唔覺有效喎,一切如常:夜尿兩次.。

我都想講,曾試做過5次(不是按師傅講一個月次,一次$400都唔平)
我也不覺得性功能按前按後有大分別,現在還加價…….各位師兄真係要諗諗

完全同意!話說兩頭, 按身是不錯

[quote]原帖由 bigbig69 於 2022-9-5 15:46 發表 查看引用來源
正價即係幾多錢呀?以60分鐘根骶為例 [/quot.e]
60分鐘500元

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-9-5 18:18 發表 查看引用來源

我唔覺有效喎,一切如常:夜尿兩次.。
如果你覺得不適合你的消費觀念你可以不去的, 蘿蔔青菜各有所愛,見仁見智,不需要每次發表意見都充滿負能量。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-9-5 09:59 發表 查看引用來源

其實疫情前佢哋都想恢復返正價了,只是一拖再拖優惠三年再三年,就算做返原價都好正常,價錢比起其它場的收費,都是合理,最重要係用心按,按得鬆及有效果,比較有些場按完出來,好似冇按過,尤其是根骶,對夜尿,尿頻,尿急,效果真的不錯,非 ...
就算收返原價,我都認為價錢合理同值得,如果你想真正享受正骨按摩,痛証及正宗前列腺,一定係首選,如果冇效果,我都不會定期去捧場,這兩年零七個月,我都超過200次了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-9-5 23:18 發表 查看引用來源

就算收返原價,我都認為價錢合理同值得,如果你想真正享受正骨按摩,痛証及正宗前列腺,一定係首選,如果冇效果,我都不會定期去捧場,這兩年零七個月,我都超過200次了 ...
嘩!200次?咁師兄咪平均一個星期去兩次?我自己就一個月先去一至兩次。

引用:
原帖由 bigbig69 於 2022-9-6 16:53 發表 查看引用來源

嘩!200次?咁師兄咪平均一個星期去兩次?我自己就一個月先去一至兩次。
對呀師兄!我之前都有說過,我是骨精,在封關前每星期係大陸兩至三天,三日兩夜在3間場日按夜按,每間場我都有固定師傅,每次最少都按四個小時㗎。
所以在香港遇到真正按得好,而又有正宗前列腺按摩保養,一定要捧場啦,其實每星期我都有去嘗試過唔少地方,想發掘新的,因我一天不止按一間場,但是始終都找不到,還是這間係最好

回覆 628# DAVIDCHAN8688 的帖子

本來想求師兄PM,但爬完文已揾到電話。多謝!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-11 18:42 發表 查看引用來源
以上Ching 已經pm 給你們
c兄請pm我!感激不盡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆