上一頁下一頁
發新話題

油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
208  255.8k

引用:
原帖由 shung1997 於 2020-4-29 06:13 發表 查看引用來源
Please PM me.
師兄
5月8日可以去按摩了!

今天剛去完找家姐按摩,因為平時夜瞓,肝火心火旺盛,加上天氣濕氣重,皮膚出現濕疹,家姐建議拔罐,熱敷。中途睡着了,睡醒之後發覺全身鬆哂!攰氣全消,除了做按摩、根骶,拔罐也是一個不錯的選擇!

回覆 305# hkg369 的帖子

走罐加拔罐唔痛  佢哋分輕到重來拔  是曡式拔佢話效果全面的

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-18 14:30 發表 查看引用來源
又長智識了
間中做吓拔罐都不錯,昨天又去做完正骨加根骶!

引用:
原帖由 Pekan 於 2020-6-22 00:59 發表 查看引用來源
Ching,我都想試下根骶,係咪真係有效果?唔該pm資料試試。🙏🙏
當然有效果,我做一、兩次已經改善了。
之前前列腺輕微脹大,以及隔一至兩小時就尿急,晚上瞓覺幾個小時就要起身去厠所,到現在一覺瞓天光,七至八小時都不用去,前列腺正常番哂!
何況現在做了三十多次,正骨加根骶,更加冇問題,當是保健養生!

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-6-22 16:52 發表 查看引用來源
不似預期
什麼不似預期?
她們祇有正常的保健沒有色情!
同時根據每個人的體質不同,需要做的時間及次數都不一樣!
有d人做一次見效果,有d人要幾次才好番,
每人都不一樣,凡事都要堅持!

引用:
原帖由 garychow1984 於 2020-6-25 18:15 發表 查看引用來源

好多場都話正骨,有d囡就偷偷私下或者揀人做
可以的話,我就不會叫正骨啦!
她們都是好用心同正正經經按,绝無偷懶偷鐘,
如果唔係,我都不會去了三十多次啦!
按得一般及不用心去按的,我不會有第二次的!

早幾日我介紹了朋友去做痛症,聽他說做完效果好好,值得去試吓!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-30 12:52 發表 查看引用來源
同意! 我就去開西九龍, 正宗盲人按摩, 師傅20年經驗, 兩魚(足60分鐘), 每10日去一次.
我就多數每星期找家姐兩次,有時就一次!

引用:
原帖由 Pekan 於 2020-7-2 19:41 發表 查看引用來源

多謝ching比地址,🙏今日上去試咗根骶保健,
有d位好痛,佢一按就知道我邊度有問題,邊度冇問題😳😳,兩姐妹做,無間斷有客上黎😅
按完,唔知佢係家姐定細妹😑 ...
師兄別客氣!🤝
你今天在那個房間?2號房或是3號房?
大多數家姐在2號房,妹在3號房!
2號房是分體冷氣,3號房是窗口機及有洗衣機的!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆