油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
9  255.9k

個個PM完就無報告出。

唔知細妹自我隔離完開工未?

我相信樓主係開心share, 沒有冒犯任何人之心。希望大家師兄各自各帖繼續開心share好技師經驗。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-8 07:28 PM 發表 查看引用來源
上月9號加了微信,一直都冇時間去試,今天終於有時間去試,因為現在冇得返大陸按摩,唯有在香港按摩。估唔到家姐手法好掂,抵贊!👍👍
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比 ...
師兄你好,我只幫襯過家姐一次(2月4日)。
我想問吓你記唔記得轉身按正面果陣,技師有無按過小腹及肚位置?

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-9 07:15 PM 發表 查看引用來源
有些人真奇怪,我把自己親身經歷過的情況說出來,就是因為自己情況改善了,也希望有同一問題的人可以一試。偏偏有人硬否定我自己的經歷。這人太強了, 比我自己更了解我本人。 ...
師兄,你無需對某幾個賬号太認真。

呢檔野我自己幫襯過四次。按過兩次根底,講少少感受。

的確好多人,包括見過女士及兩夫婦老人一齊上來。兩姊妹P1也不錯,P1家姐比妹更強。

拫底做過兩次,可能小弟仲後生。所以未有乜野特別感覺到分別。

之後每次問或約話齋揼就好似比較難約。明白的,如果做一part齋揼,同做一paet根底也是同價,當然做根底相對輕鬆揾錢。

所以齋揼約不到,有時會另加拔罐。等技師揾多份$。

但慢慢覺得好難約齋揼,所以無再去了。

公平講,P1 兩姊妹都好,尤其是姊姊。而我揼四次全是正骨水,绝無色情。

所以之後揾到芯芯,有超正P1 及P2已作長食之列。

[quote]原帖由 mikekophone 於 2022-1-10 07:35 PM 發表 查看引用來源'

[quote]原帖由 kkkk2019 於 2022-1-10 07:41 PM 發表 查看引用來源

手民之誤已更正🙏🙏

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-1-10 07:49 PM 發表 查看引用來源

呢個係你寫過噃?
Sorry,  我認,我認我打錯。
已删。🙏🙏

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-1-10 07:50 PM 發表 查看引用來源

之後揾到芯芯,有超正P1 及P2已作長食之列。希望可以幫到你。🙏🙏

請問 芯芯 及 姗姗 是否是 同一個場地?
師兄,兩人不是同場地。兩人也只是P1及P2。 手民之誤打錯咗,抱歉。我已更改上文。麻煩師兄删去。

引用:
原帖由 normalman2020 於 2022-1-11 07:05 AM 發表 查看引用來源
網上的人奇奇怪怪,我決定少理這些人,完全沒法溝通。謝謝師兄回應。

少事一樁,別放在心上。
希望師兄玩得開心。

前往最後回覆