油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
7  254.5k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-2-8 19:28 發表 查看引用來源
上月9號加了微信,一直都冇時間去試,今天終於有時間去試,因為現在冇得返大陸按摩,唯有在香港按摩。估唔到家姐手法好掂,抵贊!👍👍
我呢d骨精按了多年,一按就知有冇實力,其實正骨技師每間場只有一至兩個是可以按得動我,因我是比 ...
師兄可否pm資料給我,睇嚟冇3個月都吾好北上!揾住香港頂住D骨痕先

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-28 21:10 發表 查看引用來源

根骶即是正宗前列腺按摩!已pm
可吾可以Pm埋比我?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-29 22:49 發表 查看引用來源

今天見到有師兄要pm資料,但是覺得名字好熟,好似之前問過!撞啱今天得閒無聊,走去睇番之前問過要資料的師兄,數一數,除了有幾個是重覆問的之外,原來有144個,還未計私下pm問我果d,估計都有幾拾個,總數超過200人,其實都唔少人㗎!
呢 ...
直頭吾記得佐,3月疾情嚴重,少佐出去按,再過佐1排就吾記得!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-29 23:42 發表 查看引用來源

師兄冇問題!其實唔止你一個,有幾個師兄都同你一樣,之前取了資料冇去,之後再取資料才去,按完回來都有pm多謝我!

真心話按得不錯,我由二月到現在都按了幾拾次,淋巴加根骶、或者痛症加根骶,根骶是每次必做的,可以用來保養前列腺! ...
痛症真係醫到,每個程序都中醫原理解釋,吾按都吾知病痛原因,試完第1次已有改善!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-10-31 23:43 發表 查看引用來源

師兄,你幾時過去體驗的?
上個星期4!30號😎

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-11-1 09:18 發表 查看引用來源

是家姐或是阿妹同你按的?
有冇試埋根骶保健?
細妹按,做埋根骶,真係有D吾慣,做多1-2次睇下效果,不過正骨真係有料到,仲出埋走罐刮痧,睇見細妹用心出力,成個正骨師,值得讚!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-11-1 10:16 發表 查看引用來源

效果就一定有㗎嘞!我做了幾次後已經改善唒!
現在每星期做一、至兩次,當做保徤!
我是家姐按的,她們兩個都一樣是用心用力。
在香港邪骨場大把,但是真正有技術、有心按的真的不多,所以自從2月開始到現在,一直未停過去幫襯!
現 ...
認同,邪場大把,正骨辛苦少人有心去做!

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-7-7 22:44 發表 查看引用來源
阿妹返了鄉下後 現在只有家姐和替工, 請問 有冇師兄試過替工按得好嗎?
如果舊舖果個替工,應該冇失望,堅好力,忍得痛就覺得正

前往最後回覆