油麻地正骨+根骶首選 (正宗前列腺)

收藏  |  訂閱
9  255.0k

Please PM me.
引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-3-18 23:15 發表 查看引用來源
我都還未找 Nancy,每次都是找 Queenie,遲些試吓先!

請PM 資料給我, thank you.

au97 師兄, 你對上一格,店名和電話(whatsapp) 都登出來了.
引用:
原帖由 au79 於 2021-12-22 15:36 發表 查看引用來源

請問可以PM店舖資料嗎?

今天開始應該不可以開吧?

手法不同。不少按摩師學到按到樣子,但沒學到真正醫療的手法。
重點是有解決你夜尿問題,有解決你的痛症問題嗎?

如果有個美女,身材超好,解決痛症又解決夜尿,又全身推油,又超正 part 2 , 時間兩小時,價錢 600 以下, 請介紹。
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-9 01:18 發表 查看引用來源
邪骨都係按呢d部位,同按邪骨,有乜分別?

按摩師也是正常人,一樣有感情,對自己有好感的人,自然會將就多一點,正常人都是咁。
就算, 就算, 兩姐妹讓你揸波, 都是對你有好感,但換來的是你周圍唱,可見你人品 。。。。。
引用:
原帖由 鮑魚雞粥 於 2022-1-9 00:54 發表 查看引用來源

真係可以揸波😅😅
不過佢唔會埋身有冇吹水先🤔🤔

1。 請問你有夜尿問題嗎?

2。 請問你有真被她們按過嗎?
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-9 12:48 發表 查看引用來源
摸下棍,掃下個袋可以真的解決痛症,改善夜尿,藥廠就執粒啦?正一傻佬,白痴就信,只是比個借口大家去玩,是治病,不是邪骨呀!大家都係男人,無需直腸直肚。
揸波唔係無,只不過要加$,人家打開門做生意為錢,你條傻街就無品,那有免費比你揸對 ...

從你 1 的回應, 謝謝, 聊完。
引用:
原帖由 沙田樹根 於 2022-1-9 18:19 發表 查看引用來源
1。奸你乜事?
2。 queenie 1年熟客。

有些人真奇怪,我把自己親身經歷過的情況說出來,就是因為自己情況改善了,也希望有同一問題的人可以一試。偏偏有人硬否定我自己的經歷。這人太強了, 比我自己更了解我本人。

網上的人奇奇怪怪,我決定少理這些人,完全沒法溝通。謝謝師兄回應。
引用:
原帖由 kkkk2019 於 2022-1-9 20:37 發表 查看引用來源

師兄,你無需對某幾個賬号太認真。

呢檔野我自己幫襯過四次。按過兩次根底,講少少感受。

的確好多人,包括見過女士及兩夫婦老人一齊上來。兩姊妹P1也不錯,P1家姐比妹更強。

拫底做過兩次,可能小弟仲後生。所以未有乜野 ...

前往最後回覆