上一頁下一頁
發新話題

突如其來嘅緣份(Update#28)

收藏  |  訂閱
63  17.0k

回覆 40# 薰薰薰fun 的帖子

之後再有同師兄 keep 住食?

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-14 10:36 發表 查看引用來源
之後再有同師兄 keep 住食?
有既,一次囉

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-14 09:45 發表 查看引用來源

嘩,甘激😂
吾好啦,我太醜樣,怕嚇走你
Er......其實我原意係講「係呢到做觀眾」
睇你寫你地點玩😂
但你唔介意既 去現場睇下 玩下都無妨既😏

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-14 15:17 發表 查看引用來源
Er......其實我原意係講「係呢到做觀眾」
睇你寫你地點玩😂
但你唔介意既 去現場睇下 玩下都無妨既😏
😂😂頂你
我吾系成日打文,墨水吾太好同無乜記性

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-14 15:30 發表 查看引用來源

😂😂頂你
我吾系成日打文,墨水吾太好同無乜記性
唔緊要 我都唔多打嫁
你唔好頂我
我頂你 會唔會舒服d😏

長篇~留左言, 夜D先細心睇返篇文XD

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-14 01:33 發表 查看引用來源
上次講到濕身推左佢埋牆打茄輪,然後我邊同佢打茄輪,一邊隻手禁沐浴露,好溫柔甘由個袋底幫佢捽下,幫佢洗白白。當然啦,隻手夠潤滑,緊系慢慢系佢龜頭用小小力再上下chok佢,chok到甘上下,我就拎佢手上個花灑,幫佢碌J過水,過完水緊 ...
依個我同老公都有玩過~師妹你真係好正

真係好睇啱feel對手,恭喜妳找到了

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-14 01:33 發表 查看引用來源
上次講到濕身推左佢埋牆打茄輪,然後我邊同佢打茄輪,一邊隻手禁沐浴露,好溫柔甘由個袋底幫佢捽下,幫佢洗白白。當然啦,隻手夠潤滑,緊系慢慢系佢龜頭用小小力再上下chok佢,chok到甘上下,我就拎佢手上個花灑,幫佢碌J過水,過完水緊 ...
就走出去大戰幾過回合之後中出

回覆 12# 薰薰薰fun 的帖子

情到濃時係咪連女人都願意打真軍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆