上一頁下一頁
發新話題

有冇人可以答我

收藏  |  訂閱
96  4.0k

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-26 15:34 發表 查看引用來源
男朋友話有味,好耐之前就唔舔。
男主(即係我個fwb)就勁鐘意!成日舔到我濕到透🙈🙈🙈
飲食會影響水既味道
我有個Ex煙酒當常餐,幫佢lam時有D辣口,唔係講笑,幫佢Lam左兩次就唔太想再試陣味
有個係Sporty既,清好多,無咩味,但佢就怕醜成日面紅晒暗住,唔比我Lam
但Lam親都震到個身弓起,好快高潮
諗起都回味

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-26 19:10 發表 查看引用來源
飲食會影響水既味道
我有個Ex煙酒當常餐,幫佢lam時有D辣口,唔係講笑,幫佢Lam左兩次就唔太想再試陣味
有個係Sporty既,清好多,無咩味,但佢就怕醜成日面紅晒暗住,唔比我Lam
諗起都回味 ...
我女奴都話
吞過好多精
飲食係會影響味道
精本身已有一定味道,經過尿道出黎混合會係另一種
同一個人訓得好同訓得差,或者有無洗乾淨都有唔同味
不過近日疫情嚴重,乾淨好重要

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-26 19:10 發表 查看引用來源
飲食會影響水既味道
諗起都回味 ...
有人話食菠蘿可以令到下面清新d.😝😝😝我都唔知真定假。
但的確飲食係會有影響體味既!
我都好容易比男主舔到高潮!因為平時係無呢種服務啦!😛😛😛

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-26 15:34 發表 查看引用來源
男朋友話有味,好耐之前就唔舔。
男主(即係我個fwb)就勁鐘意!成日舔到我濕到透🙈🙈🙈
原來如此😏😏😏

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-25 22:14 發表 查看引用來源
我反而愛上左!但唔係成日有得享受!因為我另一半唔舔的。
我老公都唔會點奶...

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-26 22:44 發表 查看引用來源
我老公都唔會點奶...
咁你喜歡俾人奶嗎?

好矛盾,但又好痕,又好正喎

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-26 22:52 發表 查看引用來源
咁你喜歡俾人奶嗎?
俾我SP奶過之後就中意左~好鬼正

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-26 20:20 發表 查看引用來源

我都好容易比男主舔到高潮!因為平時係無呢種服務啦!😛😛😛 ...
我一比佢舔就噴水😊

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-26 20:20 發表 查看引用來源

我都好容易比男主舔到高潮!因為平時係無呢種服務啦!😛😛😛 ...
仲有 上面位師兄講既作息
及運動都有改變
以前Sp好中意吞
佢話好味d係 haha

你男主做主,點解會lam你咁得意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆