上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 日本女鄰居原來係收山女優

收藏  |  訂閱
169  145.2k

引用:
原帖由 miller88 於 2020-5-5 12:45 發表 查看引用來源
多謝師兄更新,而家無俾LIKE但好鍾意睇你嘅文…

有D女角似我以前其中一個…
最近多嘢做所以更新得較慢。

稍後再覆各位。

* * *

六(下一)

一陣無論點都好,你唔好出嚟。

好,妳唔使因為我喺度,特登就住,就好似妳平時同佢做咁樣做就可以㗎喇。

你放心啦,我會好投入,你唔好唔開心。

好,我想睇妳同佢做。

Mei定咗咁望住我,話,你唔會嬲?

我想睇,一陣妳儘量對住個櫃做,等我可以睇得清楚啲。

我有少少失望…

點解?

仲以為你愛我,會唔捨得我同第個做。

就算我唔捨得,妳咪一樣同佢做。

咁又的確係。

妳反正都要同佢做,與其將我隔絕喺你兩個之外,我想介入,我想知道我心愛嘅女人同另一個人做愛嘅時候係點樣嘅。

我咪講過俾你聽囉,我描述得咁仔細俾你聽,係對你嘅尊重。邊度有女人將自己同人性愛嘅情形,咁詳盡、細緻話俾人聽㗎?就算最好嘅閨密,都唔會咁仔細講呢啲嘢㗎。

我知,我相信妳重視我,至會咁對我,但係,我想親眼睇,如果可以,我仲想…

咩嘢?

參與。

反而我唔慣…

…?

咪講咗囉,你同阿僑都唔係拍戲嘅對手,係我真正嘅朋友…我以前都冇同阿唯、大叔佢哋一齊玩…淨係拍戲先至會…你當我咩?性伴侶定女朋友?

女朋友。

你好想同人分享你女朋友咩?

我覺得妳同第二個男人分享性歡愉嘅時候我在場,係我同妳之間最親密嘅關係。

黐線。

妳以前夠可以咁咯。

但我冇試過同有愛嘅人一齊嘅時候同其他人分享性歡愉。

可以為我試吓嘛?

假如我肯你會點?

會覺得妳好愛我。

Mei露出一副難以置信嘅表情。

門鐘響。

你入房,一陣間我同阿僑入房之前,你匿入櫃裏面,乖乖哋唔好出嚟,得嘛?

會。

乖。

Mei出去開門,我就匿喺房裏面裝出去。Mei一見到阿僑即刻一副小女孩好開心咁樣抱實阿僑,仲面露甜甜嘅笑意咁起勢錫佢。

佢果然做番平時咁。

我既嬲到想即刻衝出去殺咗阿僑,但又覺得好亢奮。

阿僑淨係為咗扑嘢而嚟咁,急不及待喺門口除Mei啲衫。

睇住心愛嘅女朋友,同自己嘅同事一路互相渴求咁脷交,一路俾對方逐件衫除落嚟。面衫、裙、罩…然後睇住呢對我一直覺得屬於我嘅奶俾阿僑個死仔搓、捏、舐、啜。我強忍住想即刻走出去打鑊佢嘅衝動,感覺成身血脈沸騰。

僑啜、舐Mei奶奶、lin lin到咁上下又咀番Mei。Mei好投入、好滋味咁舔、吸啜僑條脷一輪,就輕輕推開僑,紅住面咁叫僑去沖個涼先。

一齊沖啦。

我一路喺屋裏面,好乾淨,唔使沖。你喺街外面入嚟,你去沖啦。用沐浴露洗吓細佬,洗乾淨啲。

阿僑就入咗去沖涼。

Mei坐咗喺廳,冇入房,我就走出去睇吓佢。

你走出嚟做乜?一陣佢出嚟見到你…

我抱緊佢就咀。

佢用脷迎接,我食到佢個口多咗啲平時冇嘅口水味。

佢輕輕推開我,面紅紅咁話,入房先啦,你聽住出面啲聲,佢一出嚟我就同佢入房,你即刻匿入櫃。

妳儘量俾時間我。

得喇,但唔可以拖延太耐。佢出嚟大概半分鐘就入房,你留意住。

好。

Mei攬我一吓,甜甜咁錫一吓我咀唇,冇伸脷。然後輕輕推開我,眼定定咁望住我大約一秒。

唔知點解,嗰一秒,忽然覺得佢嘅眼裏面好有愛。

入去啦。

好。

入咗房,留意住外面嘅動靜,阿僑好快就沖完出嚟。

我即刻匿入櫃,留些少罅。

佢哋喺出面咪摩咗陣至入嚟。

一入嚟Mei就叫僑瞓低。嗰時我先至留意到我啲衫、底就喺床邊,同啲被撈埋一堆。

阿僑掛住攪嘢,冇留意到床邊有男人衫。Mei騎上去嘅時候,好快就見到啲衫,好順手就將佢哋推落地。

我喺櫃裏面見到Mei喺床上,個西同埋C眼向住我,M字型咁跪低把玩阿僑碌嘢一陣,然後就錫落去。

阿僑碌嘢比我碌細,Mei好愛惜咁一邊錫吓、一邊捋吓,用脷尖舔吓、舐吓,suen吓,就將碌嘢慢慢吞噬。

阿僑伸手落去摸吓Mei頭髮、塊面。我從Mei後面見到佢上半身郁吓郁吓咁吞吐阿僑碌嘢。

Mei吞吐到今上下,僑拍一拍佢,示意佢瞓低。然後我見到阿僑落床,趴喺床邊食Mei隻波斯貓。

俾阿僑個頭擋住視線,睇唔到佢點食Mei個西,只係見到Mei個頭兩邊fing,雙手起勢抓阿僑啲頭髮,微弱咁呻吟。

佢聲震震咁問,鍾意食我隻波斯貓嘛?

阿僑稍停一吓,話,好好,係我食過嘅之中最企理、乾淨。

咁你鍾意f我嘛?

唔鍾意就唔會耐不耐嚟搵吓妳。

然後佢就繼續食Mei個撻。

吖…Mei叫咗一聲。

我聽到啲噠噠聲,阿僑似乎用條脷火速挑撥Mei個妹。

Mei起勢叫,隻手係咁扯阿僑頭髮大嗌。

我睇到亢奮。

Mei紅住面,呼吸急速咁哀求,上嚟…我要…插我…

我忍住氣睇住阿僑停落嚟,然後擒上Mei身上。Mei一臉哀求咁望住阿僑,雙手搭住佢膊頭,話,想要…

阿僑摙實碌嘢嘅根部,就將細佬貼實Mei條罅hi吓、hi吓,一路hi一路問,覺得點樣?

Mei皺住眉,話,受唔住喇,好想要…求你,入嚟…

叫我先啦,阿僑一路繼續hihi吓,一路要脅。

我奇怪阿僑冇講要Mei叫乜嘢,似乎佢哋有啲床上默契,我好想知道。

但係Mei冇應,似乎佢唔想喺我面前滿足阿僑呢個要求,應該係啲好親密嘅嘢。

於是阿僑繼續捉實細佬條頸hi hi吓Mei隻鮑啲嫩肉。

真係好頂唔順…求你…

叫。

Mei猶豫咗一吓,就為難咁嘆息一聲。

佢用廣東話嗌,我愛你…老公…屌我…

我驚訝,Mei一路同我講佢同阿僑只係性,冇愛嘅。估唔到佢哋會玩到咁。

老婆仔,阿僑一路講,一路向入慢慢推進。

呀…老公…

Mei雙手抱緊僑個頭,恍惚、迷醉咁樣吐條脷出嚟,僑趴低吸啜。

兩個人癡迷咁互相品嚐對方條脷,上面相信黏住對方性器官嘅分泌物,都俾佢哋舐乾淨。

我喺櫃裏面,喺阿僑背後,見到佢哋一邊親密咁脷交,阿僑一邊慢慢咁抽出、慢慢進入、抽出、進入咁活動起嚟。

老婆仔…

老公,我好冇屌?

我好鍾意妳,妳個屄好犀利…

鍾意我你又成日想我俾人屌?

我想睇…

變態…

邊個叫我老婆仔咁正?

老公…

Mei對手移動落去僑條腰,捉實。

僑開始加快,密集咁用力襲擊。

吖…

佢哋開始默不作聲咁性交。

僑好快已經開始快速、大力撞擊Mei個屄,撞到啪啪聲。Mei擘大個西迎合阿僑,佢果然冇特別理我嘅存在咁投入去享受,佢嗌、個頭兩邊fing、手不停抓僑嘅腰、膊頭、背脊、手臂…

Mei被屌到咁上下,忽然提出想喺上面。

佢哋換位,我從Mei個囉後面,睇住佢踎上僑上面,揸住佢支嘢磨吓磨吓自己條肉縫。阿僑就攤喺床度,搓吓佢波、玩吓佢對lin。

舒唔舒服?Mei問。

好暖、好滑,好舒服,僑答。

我睇到成身㷫,見到Mei將阿僑碌嘢慢慢、慢慢塞入佢下底條裂縫度。

阿僑支嘢完整咁塞哂入去嘅一刻,Mei吖一聲叫出嚟,然後趴低,對奶壓住阿僑心口,就深情咁咀起嚟,兩條脷纏來纏去,個妹同一時間壓實阿僑嘅根部慢慢蠕動、磨擦

(未完待續)

主角聽住實超sad,搞唔係重點,個稱呼先係

引用:
原帖由 miller88 於 2020-5-5 12:45 發表 查看引用來源
多謝師兄更新,而家無俾LIKE但好鍾意睇你嘅文…

有D女角似我以前其中一個…
係邊一個女主角呢?
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-5-5 14:05 發表 查看引用來源
師兄,我一直有追架,你要繼續寫落去啊我支持你。💪🏼
近期係有啲嘢攪,寫得較慢。
引用:
原帖由 hank 於 2020-5-5 17:10 發表 查看引用來源
多謝樓主,主角能否接受,又或者女主角鍾意返多條9,睇您點寫啦 !
假如你鍾意條女,點知條女鍾意俾唔同鳩插,你會點?
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-5-5 19:59 發表 查看引用來源
好正!我想係躲在衣櫃裏的一個人
匿喺裏面裝,會頂唔順㗎。

引用:
原帖由 ttvvmanman 於 2020-5-5 21:21 發表 查看引用來源
好正好好睇”如果加多小小佢做女優劇本(我見好多女優越做越重口味”包括玩sm)就正
我諗吓。
引用:
原帖由 abcd@123 於 2020-5-12 22:21 發表 查看引用來源
快啲出埋啦,等到頸都長,又話少咗人覆所以慢咗,我平時好少覆㗎,見係你咋😏😏😏
已經更新咗,呢輪係多嘢攪所以寫得較慢。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2020-5-13 19:29 發表 查看引用來源
辛苦樓主了!!希望可以快啲欣賞到新一章
多謝支持,已經更新咗,會再更新,請稍等。
引用:
原帖由 hank 於 2020-5-15 07:26 發表 查看引用來源
多謝樓主,寫左咁多咁正咁細緻嘅色文 !!辛苦哂 !!
多謝支持,呢輪係多嘢攪所以寫得較慢,會再更新。

引用:
原帖由 pkpppk 於 2020-5-18 17:25 發表 查看引用來源
主角聽住實超sad,搞唔係重點,個稱呼先係
果然投入,冇錯,呢個先至sad

睇著自己條女比人吊又相親相愛,係要大家都深爰對方又性開放的,要到那 境界才會明白😎
樓主快啲寫啦,引死人咩😁😁

引用:
原帖由 jabichan 於 2020-5-20 18:35 發表 查看引用來源
睇著自己條女比人吊又相親相愛,係要大家都深爰對方又性開放的,要到那 境界才會明白😎
樓主快啲寫啦,引死人咩😁😁
多謝支持。

係㗎,唔易做到㗎。

* * *

六(下二)

睇住Mei趴喺僑身上,陰唇頂部壓實僑嘅根部係咁磨。

好快佢就不斷震抖、喘氣、抽搐。

刺激陰蒂先至係女性得到高潮最好嘅方式。所以,純粹生理嚟講,女人係唔需要男人嘅。

但佢哋依然想俾一個有血有肉嘅男人碌棍插,無非係心理需要。就好似男人用五姑娘玩賓周,都可以玩到射嘢,但係依然想搵條女個窿篤吓先至安樂,就絕對唔係日日食粥間中都要轉吓口味食番餐扒咁簡單,而係心理需要。

需要同一個異性生物有好親密嘅接觸、交流嗰種感覺。

呢樣嘢,只有當條女鍾意你先同你做,至可以得到,叫雞或者俾錢買唔到呢份感覺。

所以點解有啲雞蟲會沉船。

屌屄咪屌屄囉,使錢只係為咗插碌鳩入去女人個屄度印一輪,打個尿震之後㘉篤精出嚟啫。

但因為咁做滿足唔到嗰份交流嘅需要,假如對條女有些少feel,屌屌吓,就會想愛上。

我睇住Mei喺阿僑身上自high嘅時候,忽然諗起佢哋話就話冇愛,但係分享性高潮嗰吓有多少真係鍾意咗絕對唔出奇。

而激動嘅時候講一啲我愛你、老公、老婆嘅說話助吓慶亦絕對平常,我唯有咁樣諗去合理化佢哋嘅表現。

老公… Mei喺僑身上到咗,伏喺佢膊頭,聲震震咁叫。

老婆仔。

聽到佢哋咁樣叫對方,仍然足夠令我我心都碎。

Mei原來唔係屬於我,佢同阿僑玩嗰陣都可以咁激動、投入。

阿僑碌嘢一直仲插住Mei,俾Mei伏喺佢身上唞咗陣就話換位。

佢一上去就急激咁撞擊Mei。

呀…

老婆…

愛我嘛?Mei俾屌到恍恍惚惚,聲線柔弱咁話。

愛…阿僑一路印一路講。

我愛你…

呀…

射嗱?

就嚟…

忍住…

妳唔係已經到咗喇咩?

老公…

咩?

你想唔想我俾人屌?

想…一路都好想…

你唔會嬲咩?

唔會,我要喺妳身邊睇妳同人做,要睇妳俾人屌到高潮,俾人射入去。

阿僑一路講住呢啲去忍住想射嘅感覺。

你真係咁諗?

係…我叫過妳幾次同我班同事一齊玩㗎啦…

咁不如而家…

吓…?

阿橋愕然,停咗落嚟。

俊仔…Mei叫我。

僑見到我出嚟嘅時候,撑住上半身喺Mei上面,碌嘢仲係插住Mei,擰轉頭過嚟望住我,好驚訝。

俊仔…

我喺櫃裏面匿到身水身汗,頭先見到佢哋玩到咁嗌哂老婆老公,咁親密,既嬲到想殺咗阿僑,又好亢奮。

你哋愛對方…?我問。

Mei話,我要你屌我,嚟吖,上我。

阿僑呆咗咁俾Mei輕輕一推,先至醒水出番嚟。

佢話,差少少就射嘢。

陣間先再嚟過,Mei話。

Mei痴迷咁望實我、攬住我手臂,問,你滿意啦,仲愛唔愛我?會唔會嫌我?

我激動咁抱實佢就咀,一啜到佢條脷嘅時候,食到啲腥腥哋嘅鹹味,相信係阿僑啲水。

食到第條友啲精,感覺有少少唔自然,但係Mei抱到我緊緊咁同我舌戰。

我順勢一頂頂入去。

呀…好舒服…

邊個舒服啲?

你。

佢講完我就郁起嚟。

喺Mei個屄裏面,諗起佢呢度啱啱先俾阿僑插過,感覺好複雜。

一路屌,一路錫佢,脷、咀、下巴、頸、肩、膊、胳肋底、波波、lin…

佢攬住我,喘住氣咁話,有時,玩到激動,就會講吓我愛你、老公呢啲嘢助興,不過之後就唔記得㗎喇,平日亦唔會諗起。

我一路默默耕耘,問,咁我呢?

仲問?你知㗎。你話我肯俾你睇就即係好愛你,我先至俾你睇…

我感動,抱實佢錫。

下底繼續蠕動。

僑喺旁邊揸Mei對奶,Mei就揸佢賓周。

我叫Mei俾阿僑屌番,我想睇佢俾人射。

你捨得…?

我唔喺你度嗰陣,妳都有俾佢射㗎啦。

係…

反正妳都有同佢做啲咁親密嘅嘢,我要睇。

講完我就出番嚟。

Mei依依不捨咁望住我。

我叫阿僑,到你。

佢一啲唔好意思都冇咁就騎上Mei度,話咁唔客氣。

佢摙實碌嘢,喺Mei條肉縫度hi幾hi就捅入去,攬實Mei係咁錫,下底就鋤起上嚟。

我係咪妳老公仔?定俊仔先至係?

呢刻你做緊人哋嘅老婆嘅老公…Mei答。

呢個答案可以有唔同理解。

我唔理,我淨係想屌妳個屄、要射入妳度…僑一路搏命搖一路話。

佢起勢撞擊Mei下底。

Mei捉實我手,一臉迷惘咁望住我呻吟。

錫吓我,佢哀求。

我於是趴低錫佢。

阿僑一邊鋤到佢成身郁,對奶上上落落跳動,佢一邊攬實我膊頭,條脷同我纏來纏去。

我同Mei陶醉咁濕吻一陣,僑鋤到佢大嗌,佢條脷就停落嚟,皺住眉,承受住阿僑嘅衝擊。

阿橋一路小,一路用廣東話講,小妳個西,八婆,有我仲同第個做…

佢完全唔憐香惜玉咁不斷撞擊佢。

Mei唔知係興奮定痛楚咁嗌,呀…

睇住心愛嘅Mei承受住阿僑粗暴咁撞擊,既痛心又亢奮。

老公…佢再次用哀求嘅眼光望住我,伸手過嚟我度。

我愛你,係真嘅…

好…

我再趴低緊抱佢,同佢脷交咗幾吓,就學AV啲情節咁塞碌肉棍入佢口裏面,有咁深隊到咁深,然後係咁chok。

佢另一個窿同一時間俾阿僑起勢隊。

呀…阿僑忽然嗌。

佢頂實Mei,抱實Mei腰,就畜生咁震唞。

睇住自己個同事碌嘢喺自己條女個屄裏面抽搐,有一種震撼。

有咩感覺?我哄埋去佢耳邊,溫柔咁問。

好熱、好多…

我錫吓佢。

阿僑射乾寫淨之後,即刻出番嚟,問都唔問就將佢碌嘢塞入Mei個口裏面。

Mei熟練咁幫佢suen。

你條女鍾意咁,我先至咁做。

鍾意嘛?我問Mei。

佢up頭,唔…

跟住佢一臉請求原諒咁,示意我睇吓佢個妹。

阿僑啲嘢,喺Mei不斷張合張合嘅鮑一滴一滴咁漏番出嚟。

呢啲就係你想見到嘅情景喇。

見到呢個咁震撼嘅畫面,我好感動,抱住佢,話,多謝妳。

愛你先至俾你睇我同人咁,我對你毫無隱瞞。

我錫一吓佢,錫嗰吓聞到啲腥味,至諗起佢suen過阿僑。

你兩條友變態㗎。阿僑喺旁邊話。

你嘍佢同你同第啲人多P,你唔變態?

我點同?我同你條女冇話咩相愛,我只係扑嘢。邊有你哋咁,又愛又盛。

仲話只係扑嘢?明明老公老婆咁稱呼對方!

你知唔知道?你條女有時同我扑嘢嗰陣,話佢心裏面有愛嘅人,只係覺得自己係個咁嘅女人,無謂同人哋確認係愛。我唔抵得佢對嗰個人咁好,扑嘢扑到興起就要佢叫我老公,講愛我。

你又唔係愛佢,使唔使咁呀?

幾多歲人呀?仲愛?再者明知道佢心有所屬,唔通我仲沉落去咁傻咩?不過,我事實鍾意你條女嘅,佢肯俾我屌我咪屌囉。而家我終於知道原來佢話愛嗰個人就係你喇。

我望住Mei,既難以置信,又感動。

我唔預俾你知道㗎,Mei話,你知道咗對你冇好處嘅,我係一個咁嘅女人,有時候會想俾唔同人扑吓、俾唔同嘅腸塞吓…我咁嘅人,有咩好鍾意呢?

我唔理,我話,然後就抱實佢,細佬已經興奮無比,乜嘢都冇講就一嘢捅入去。

呀…

插入去嗰嘢感覺佢個窿寧舍潤滑。

我裏面有你個同事啲精…你屌緊佢啲精…

我冇理佢,攬到佢實一實,就咀佢、啜佢條脷唔俾佢講嘢,賓周喺佢嘅肉窿裏面深入探討。

阿僑啲精喺Mei個屄窿裏面形成一浸稠密而滑潺潺嘅薄膜…

Mei將雙手搭喺我背後,緊張咁抓吓、抓吓我,擘大雙腿繞喺我pad pad後面,盡情享受我填滿裏面。

(未完待續)

多謝樓主四,五點更新 !! 嗰舖排好正,一個得到,一個得唔到。。。一路寫,一路硬?

非常精彩,支持繼續出文。謝謝!

好精彩繼續,繼續👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆