上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 日本女鄰居原來係收山女優

收藏  |  訂閱
169  145.1k

引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-7-3 21:04 發表 查看引用來源
後欄都比咗你開埋,希望就吾好分手.mei快D定性啦.
男人真係吾接受自己女人比人吊架.
希望啦。

七(下一2)

喺街撞到徐偉倫媾嗰條骨妹,於是幫襯。

骨妹第一次做我就講好多佢啲私事。

佢話,做呢行初期,試過有次,半夜三更有個醉酒佬上到嚟,我同佢按一下,起咗機,佢話要開大。

我問,咩叫開大?

條女,叫阿青,話,攪嘢。

阿青同個酒鬼講,呢度冇呢啲。個酒鬼話,咪扮嘢啦,我俾多一倍妳。

跟住就想夾硬嚟。

阿青掙扎,隔嚟房啲姊妹喺外面敲門問咩事,個酒鬼就攞一part嘅錢出嚟掟佢,話,靚女大哂呀?呢條街咁多女仔,我加多兩百蚊,好多女肯制。

然後就着褲,走人。

條女第一次做我,就同我呻呢啲嘢,我極度懷疑佢同個個新客都講同一個故事。

佢開始摸我,我好快有反應。

你呢度生得幾靚。

小小鳥,見笑。

仲小?我哋見好多男人,你呢度屬於大㗎喇。

係咩?

你自己唔係唔知下話?

我冇周圍裝第啲男人,冇比較過呀。

佢開始捋我碌棍。

突然留意到佢頭髮散亂個樣好迷人,唔怪得徐偉倫條友咁冧佢。

用啲油好冇?會舒服啲㗎。

唔好,唔想用油。

怕陣味?放心啦,我哋呢度啲油冇味㗎。

唔係怕陣味,而係我唔鍾意用油。

於是佢繼續唔用油捋。

第一次使錢體驗呢啲服務。對於有男人使錢俾人打J,覺得好奇怪。雖然阿青係好靚女,一路睇住佢個靚樣,俾佢摸J,感覺係幾唔錯。但一來用五姑娘玩賓周,感覺同個妹差得遠,二來始終係用錢交易,冇感情,純粹洩慾冇滿足感。

佢打咗一輪,我一啲想出嘢嘅感覺都冇。

係咪我手勢唔好?

唔關妳事,係我嘅問題。

佢諗一諗,就趴低一路吸啜我lin lin,一路繼續捋,又叫我可以摸佢。

佢解開對bra,亮出對奶。果然,個形好靚。

我一路摸佢軟熟嘅奶,一路俾佢chok。

佢攪我條莖一輪,見我一啲想射嘅意思都冇,就集中捽草菇頭,諗住我會high啲。

係好興奮,但係我依然一啲想射嘅感覺都冇。

你好厲害。

咁都厲害?

係,你自己冇理由唔知啩?你要點整至會敏感啲?

我要真做。

咁你幻想我哋而家做緊啦。

妳真係冇得做愛?

你好想?

妳好靚,好想同妳做愛。

你會俾幾錢?

妳收開幾多?

冇話收開幾多,視乎人客。有啲客俾到一個好吸引嘅價錢,就可以;又或者幫襯咗我一段時間,大家好熟,而我唔討厭佢嘅話,都可以。

有冇客人同妳熟到好似朋友咁?

有,唔少客人私底下幫我好多嘢,好似有個客好幫我,佢介紹外快俾我。

邊方面嘅外快?

帶貨,係啲古董金幣,另外又介紹工俾我前夫做。

我即刻知道,佢所講呢個就係徐偉倫,佢提到徐偉倫,可能佢哋嘅關係比較好。

我問,係咪呢類客都可以同妳開大?

唔一定。喂,你想唔想出嘢?專心啲吖。

好。

佢繼續chok。

過咗陣,佢突然主動話,但係我試過一個客人,佢幫襯咗唔係好多次,三次左右,我就同佢做。

妳鍾意佢?

嗰陣,只係有好感,未至於好鍾意。當時,我基本上唔同客人開大嘅。

咩叫基本上?

阿青停咗手,開始講解,即係話假如有人出到一萬或以上,我會考慮。但係現實入面不單冇人會俾一萬蚊去同我哋攪嘢,8千都冇。所以我嗰陣冇同人客開大嘅,直至呢個客。

哦?佢出好多咩?

唔係呀,佢只係俾揼骨連打J價。但係唔知點解,當時我想同佢做。

哦。所以之後,妳就有開始有同其他人囉喎?

未有咁快開始同人客做呢啲。我同呢個客做咗之後大概幾個月,佢開始沉我,仲沉咗幾年。我漸漸亦都鍾意咗佢,當佢真係男朋友㗎喇,所以一直冇同其他客人開大。我做呢行以嚟,遇過好幾個人客鍾意我,但係好多人沉我一年半載都得唔到佢哋想要嘅嘢,發幾次神經之後就會慢慢唔再搵我。呢個客亦都一樣,我知道沉做我哋呢行嘅女仔會好辛苦,佢沉咗我幾年,漸漸開始唔搵我。我係再之後先開始同人客開大。

佢哋點樣沉法?

幫襯好多,對我好好,幫我好多嘢,但係會好敏感、在意我同其它人客,會發吓神經,攪好多事。

例如呢?攪啲乜嘢事?

試過有個客買通我呢度一個女仔,叫佢監視我同其他客人來往。

咁都有?

係吖。

咁點解之後突然會同其它客人做嘅?

有個客話佢好想同我做,我話我冇呢啲服務,點知佢開出一個好吸引嘅價錢。我見已經同之前嗰個客再冇咩來往,而呢個客睇落都可以,我又想搵多啲錢…

哦…

唔好意思,掛住講嘢停哂手添。

唔緊要,我對妳哋呢行有啲好奇。

你好少幫襯?

第一次。

真嘅?

係。

你仲係咁硬,不如落啲油幫你打佢出嚟?

唔緊要啦。

你谷住唔射會好辛苦,我哋做呢行,人客唔出嘢我哋過意唔去。

我想…

你想做?

不如妳開個價啦,收幾錢?

佢望住我,諗咗一陣,話,唔緊要啦。

咩意思?

我唔額外收你啦。

咁點好意思?

因為覺得你有啲地方令我諗番我頭先同你講嗰個人。

哦…妳仲掛住佢?

有時。

好。

佢瞓低,我就攬住佢,錫佢…

唔可以錫咀。

妳唔係想當我係妳之前條仔咩?

但你唔係真係佢。

點先至可以取代到佢?

你好想取代佢咩?

其實我都係講吓,玩到興起,一時激動就亂噏嘢。冇奶油第一次幫襯呢啲嘢就沉㗎嘛。

我將碌嘢貼住佢個gap,就開始rub。

戴套先吖。

我冇…

我過去攞。

好。

佢係咁意着番件面衫就出去。

攞住個套入到嚟,我已經等到軟咗少少,就攬實調吓情。

我叫佢當我係佢之前條仔。

佢問我可唔可以叫我做阿偉。

我話得,心諗我兩個同事,一個徐偉倫、一個馮偉樑,都有個偉字。然後就諗起徐偉倫媾呢個骨姐嗰喎,莫非,阿青所講條仔,就係徐偉倫?

妳嗰條仔點樣對妳好?

佢會有時候買啲我要嘅嘢俾我,試過俾過一啲錢我。

頭先妳話有啲客介紹外快俾妳做?

係有好幾個客有叫我去做外快,其中有個仲介紹工俾我前夫添。但係呢類客可能只不過鍾意我,未必係沉我。
佢咁樣講,即係話,徐偉倫唔係阿青所講條仔。亦即係話,佢媾呢個骨姐,不過人哋心有所屬。

細佬又再挺起,阿青伸手去床頭攞個套埋嚟,手機忽然響。

係Mei!

我同Tze-yeung食完飯喇,你而家喺邊度?

(未完待續)

噢,真係變左個 universe...

樓主,好似越講越遠…………可能我心急同悲觀點。。。

回覆 161# dcat20 的帖子

故事性都好強!!

引用:
原帖由 ysd1212 於 2020-7-8 07:59 發表 查看引用來源
噢,真係變左個 universe...
多謝留言。

近日工作極忙,加上同期寫緊另一故仔,所以進度較慢,請見諒並耐心留意更新。

引用:
原帖由 hank 於 2020-7-16 07:32 發表 查看引用來源
樓主,好似越講越遠…………可能我心急同悲觀點。。。
多謝回應。

近日工作極忙,加上同期寫緊另一故仔,所以進度較慢。

即將返番正軌。
引用:
原帖由 Eddyo 於 2020-7-17 18:42 發表 查看引用來源
故事性都好強!!
多謝欣賞。

回覆 166# dcat20 的帖子

一來同一時間寫緊另一個故仔,二來早排好忙,三來煩緊啲私事,另外想開一個新故仔,係女朋友同佢個女嘅現實殘酷版。

會儘快更新呢個故仔。

回覆 167# dcat20 的帖子

明嘅,明嘅,忙完先慢慢來,唔好咁大壓力。

多謝大家捧場。

忽然想開一個新故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70064558

呢個新故仔將會好耗我嘅心力,而我暫時冇心機寫其它故仔,所以呢邊呢個我有可能拖延。

但儘量唔會爛尾,最多可能到時會另開新帖再續。

推返上去先 !!
有勞樓主 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆