上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 日本女鄰居原來係收山女優

收藏  |  訂閱
169  144.9k

support樓主~

Cat 兄係咪又係一個人生經歷改編架?

Ching, 十卜十卜, 加油加油

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-19 17:20 發表 查看引用來源
Cat 兄係咪又係一個人生經歷改編架?
呢個唔係,不過我住嗰度有一個日本妹鄰居,我就攞佢嚟性幻想🤣

回覆 14# dcat20 的帖子

女主角係AV 退役人士?

支持吓先,加油呀師兄

支持,唔好爛尾啊!!!

引用:
原帖由 1tillasing 於 2020-2-19 17:52 發表 查看引用來源
女主角係AV 退役人士?
先更新,再慢慢回覆大家,有時間再加啲圖幫吓大家幻想。

* * *

我赤條條對住Mei,唔知道佢想點,呆咗唔識反應。

佢望一吓我細佬,大概兩、三秒,忽然好尷尬咁話,快啲沖涼。

喺Mei屋企嘅沖涼房裏面,我一路洗,個心囉囉攣。莫非Mei終於想同我有突破性發展?

諗諗吓,細佬不其然起立。

我交過嘅女朋友唔多,只得三個,其中一個仲係處女。佢哋話俾我插入嘅時候,幾頂同埋幾脹,我插得稍為耐的話,佢哋會痛、頂唔順。我唔知道係因為佢哋係想𠱁我高興?定係我真係有啲大?

有啲啲想而家行出去俾阿Mei睇吓我碌嘢。我諗,佢專登叫我喺佢屋企沖涼、又親手除我條褲,仲唔係想嚟?仲有佢設計啲咁攞膽嘅內衣,應該都係表面溫文、內裏open。加上,我哋對日本人普遍嘅睇法係,佢哋性觀念好開通…

越諗越想就咁行出去。

但係突然,我諗到,慢一佢唔係有乜嘢用意,純粹只佢哋接受同男性朋友肉帛相見呢?我硬住碌鳩行出廳,會唔會好戇鳩呢…?

唔理喇,點都要試試。

係咁意沖咗啲梘液就昂首行出去。

Mei一見到我赤條條行出去,定咗咁望住我一陣。我諗住佢會好大反應,一係就叫我即刻嚟,一係就大叫。

但係佢好冷靜。

Mei…

着返衫我哋就落街啦。

唔想落住。

細佬硬住,我行近Mei,一臉嚴肅望住佢。

Mei好冷靜咁問,想同我做愛?

我愕然,然後話,係呀…抵受唔住妳嘅吸引力。

Mei話,你唔好後悔。

點會呢?

Mei開始慢慢除衫。

我呆咗咁睇住佢將面衫除落嚟。

佢除嗰吓,對波波彈出嚟,至知道佢咁堅料。除咗大,睇落好自然。

個圍係好性感嘅款式,丁屎咁多布料,僅僅遮住兩粒的,對奶毫無掩飾咁展現出嚟。佢個型屬於輕微八字,但係都好靚、好性感。

然後佢就解圍。

解除嗰吓,對奶上上落落彈彈吓。

Mei企喺度望住我一、兩秒,就着手除褲。

底底同個罩同一款式,都係少少布仔僅僅遮住個西。

佢隨即連嗰少少遮擋都除落嚟。

除嘅一迅間,我睇到佢底下細細嘅裂縫。兩塊小小嘅瓣微微向外翹,好精緻、好迷人。

本身已經亢奮嘅細佬更加弩張,下身發熱,㷫到上面。

你想f**k我?

嗯…

佢咁樣問法令我有啲啲唔好意思。

你係好好嘅男仔,我都想滿足吓你,但係,我唔係你表面所睇咁樣…

唔係好明妳嘅意思…

你係咪想f**k?入嚟…

我好愕然,呢刻嘅佢同一貫斯文、有禮嘅Mei咁大反差嘅?

唔想f**k咩?

想…

想你就主動。

我埋去抱實佢,咀唇貼咀唇,條脷直衝入佢口腔裏面遊竄,一手搓揉佢軟熟、有份量嘅奶。一路錫,一路將佢推埋去梳化度,然後推跌佢上去,繼續咀、搓揉佢。

Mei偶然用脷接兩吓招,非常靈活、功架十足,但接幾吓又即刻停低,變得被動。我有啲冇癮,於是起勢用條脷挑逗佢。佢偶然俾幾吓反應,好耍家、熟練咁,敏捷、靈巧,有大將之風。但係每次佢只係回應幾吓就停,好似好唔想咁。

我問,做乜?

佢話,你係男仔,想俾你主導。

哦。

你想點對我就點對我。

好。

我咀多幾吓,就離開佢個咀,開始錫落去,下巴、頸、肩、膊頭、胳肋底、波波邊、波波。

Mei對波波好好揸,揸喺手中滿到漏嘅感覺,我用手指公撥吓佢的的,佢震一嘢,我就趴低錫佢、舐佢、啜佢…佢不斷拉緊上半身,發出微弱嘅呻吟。

舔佢的的、一路吸啜一路用脷尖舔吓舔吓,手繼續搓揉佢另一邊奶、手指撥弄佢另一粒的的。

呢個時候至留意到佢對奶上面有個淡淡嘅紅印。其實一開頭都見到,但係冇特別留意,睇吓睇吓至開始慢慢注意。似係過咗幾日,褪色嘅吻痕。

我諗,Mei唔似有性伴侶,未必係吻痕。

我唔想呢個時候問佢呢啲嘢,就繼續向下面錫。

對我嚟講,波波底部,同身體之間嘅摺位,係一個女人最性感嘅部位之一。而只有波波有咁上下嘅女人,先至會有呢個位。波波黐住身體之間有啲汗氣,錫埋去嘅時候啜啜吓,令呢個位零舍吸引。

於是我托高佢對奶,等呢個平時摺埋嘅部位唞唞氣,然後哄埋去錫吓、舔吓。

舐勻佢波底個摺位,就繼續向下移動,肚、肚臍、小腹,邊錫邊路舐,間中吸啜吓。

錫吓錫吓,落到Mei三角地帶。

我抬頭望吓佢,佢瞌埋眼,耐心等待咁樣唞大氣。

我就大啖索佢啲西毛。

Mei個西陣除好清新,希薄嘅氣味,親密得嚟乾淨、乾淨得嚟親密。於是我大啖大啖索佢陣除,好醒神,我加陪興奮。

佢聲震震,扯住氣問,你攪咁耐嘅?可唔可以錫吓我個掣?

佢係用英文button問嘅。

掣?

係clit,好想要…

我有啲意外Mei咁熟行嘅?佢作為女仔識得點樣玩自己身體去令自己high,我一啲唔意外。但佢識得呢啲英文字,就同佢一路俾我嘅印象有啲反差。我估,佢同以前嘅男朋友有玩絕不出奇,或者,佢以前同外國人拍過拖,玩之餘會交流呢啲字眼亦唔奇。

於是我就移落去,輕輕反開個唇,見到佢粒可愛嘅核。我輕輕錫吓、舔吓,佢震一震,我就大口大口啜佢。

佢arr聲大叫。

我繼續用脷尖密集攻擊Mei呢粒,佢雙手抓緊我膊頭,個身不斷拉緊、震。

Arr…arr…

用口服侍佢粒核到咁上下,我再移落少少,反開佢,食佢嘅鮑肉。

佢叫得更大聲。

我吸佢啲汁,吸到啜啜聲。

I love it babe…之前佢仲好似好含蓄咁,突然轉哂mode,好似畜生咁大嗌,arrr…

急速、粗重咁喘息。

以前啲女朋友都係斯文女仔嚟,除咗本來係處女嗰個,另外兩個都肯幫我口交。女仔肯將男仔屙尿嗰塞入個口裏面、用脷去品嚐,嗰種臣服嘅感覺令男仔有一種征服感。

我見我用口服侍得Mei咁亢奮,就試吓命令,食我…

佢面頰泛紅、眼光淫蕩咁話,我隻貓吞噬食你雞巴…

佢用呢種語言,再度令我覺得佢同平時所接觸嘅佢係另一個人。

Mei講完呢句,就用扶我上去梳化上面,淫蕩、渴求咁望住我,個窿瞄準我碌肉棍,一嘢笠落嚟…

(未完待續)

睇到硬晒!期待快D更新!

引用:
原帖由 cola1915 於 2020-2-19 13:09 發表 查看引用來源
加油加油,期待期待!
引用:
原帖由 devil2006 於 2020-2-19 16:02 發表 查看引用來源
Support一下先
引用:
原帖由 stockloser 於 2020-2-19 16:48 發表 查看引用來源
support樓主~
多姐支持、多謝等待!請繼續留意。
引用:
原帖由 kensen 於 2020-2-19 13:30 發表 查看引用來源
唔通係日本做沖涼女郎,等你UPDATE
唔係唔係,下一集將會揭曉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆