上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 日本女鄰居原來係收山女優

收藏  |  訂閱
169  145.1k

引用:
原帖由 口腔笨拙的烈女 於 2020-2-21 13:57 發表 查看引用來源
ching加油加油💪
引用:
原帖由 nopartner 於 2020-2-21 21:26 發表 查看引用來源
加油,快啲更新,樓主
多謝支持,我先貼啲圖俾大家頂住癮先,會盡快更新。
引用:
原帖由 bigwavetom 於 2020-2-21 21:26 發表 查看引用來源
有故事,有情節,好睇!!👍
引用:
原帖由 viperhk 於 2020-2-21 22:11 發表 查看引用來源
nice job !!
多謝讚賞,我會盡快更新,先貼啲圖俾大家頂住癮先。
引用:
原帖由 kensen 於 2020-2-21 17:18 發表 查看引用來源
How about next????
引用:
原帖由 jabichan 於 2020-2-22 10:58 發表 查看引用來源
係AV女,SM女皇?
先貼啲圖俾大家頂住癮先,下一集應該就會揭曉女主角身份㗎喇。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2020-2-22 13:46 發表 查看引用來源
女主角係某出名的女優?
先貼圖,等大家可以幻想吓。

之後更新,女主角嘅身份到時就會揭竅㗎喇。

最初寫呢個故事嘅時候,係以我住嘅大廈個日本妹嚟做籃本嘅,佢屬於以吓呢個女仔嘅類型:

我個鄰居樣子似上面呢個女仔,氣質就似下面呢個,撲撲素素,冇乜「驚艷」感覺,但係俾人好有好感。

但係寫寫吓要入戲肉,就開始用另一個截然不同嘅女仔做籃本(部份網友可能估到女主角嘅身份),係兩種好唔同類型,但係故仔正正就係講女主角有截然不同嘅兩面。

大家即管試吓能唔能夠喺幻想中將呢三個咁唔同嘅女仔融合。

我原本想花多啲筆墨喺男仔同女主角嘅愛情線先嘅,等男主角深愛女主角,之後嘅劇情就會更加有張力。

不過我發覺好多網友都好心急要睇攪嘢情節,所以跳咗啲愛情線。

等緊你update,

等你update, 好想屌日本妹

第一張係 KOL rose ma. 露半球好索。

引用:
原帖由 ai188 於 2020-2-24 13:42 發表 查看引用來源
等緊你update,
多謝等。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-25 09:30 發表 查看引用來源
第一張係 KOL rose ma. 露半球好索。
係呀。我用佢啲相純粹因為佢個樣有啲似我屋企樓下個日本妹。

引用:
原帖由 cooljoey27 於 2020-2-24 22:59 發表 查看引用來源
等你update, 好想屌日本妹
Update喇。

有啲網友估中咗女主角身份。

* * *

三(上)

Mei迷醉咁望住我,個屄瞄準我亢奮嘅肉棍然後坐上嚟,貼實草菇頭摩擦。

估唔到佢個窿已經漏哂水,草菇一貼住佢鮮嫩嘅鮑肉hi幾hi,感覺潤滑無比。

Mei用佢條裂縫磨細佬個頭,攪到我好想好想要。每當我想頂入去,佢就縮,然後再次貼實繼續磨。

佢磨咗陣,爽到癲。個妹開始慢慢笠住細佬。

進入佢肉洞嗰吓,感覺到溫暖、嫩滑,隨即覺得比我入過嘅女仔稍為冇咁緊迫。

心諗莫非Mei玩好多嘅?

點都好,佢個妹已經將細佬完完全全吞末、吞噬,Mei下體頂實我碌肉棍連接住身體嘅部位,一臉迷醉咁前後搖動佢柔軟嘅軀體起嚟。

佢搖到咁上下,滿臉泛紅望住我,然後微微笑咁烏低身錫我,一路舐我個咀、條脷,一路下體繼續搖動,肉緊咁抓實我背脊,發出令人心動嘅喘氣聲。

一邊脷交一邊磨下體到咁上下,Mei伏喺我身上、波波壓住我心口咁喘息,下身依然微微擺動,感覺到Mei喺我身上不斷拉緊身軀、震抖,個西收縮、收縮。

然後佢平靜落嚟,繼續責住我,喘息漸漸平伏落嚟,然後抱住我個頭再次錫我。

佢錫我嘅時候,我feel到佢真係好有感情,激動咁抓緊我膊頭,吐條脷入我個口裏面、吸啜我。

你鍾意我嘛?

好鍾意妳,妳呢?

我好喜歡你,真嘅,你係好好嘅男仔…但係,我哋只可以咁樣,你唔好愛上我。

點解?

唔好問,我哋咁樣,已經好好㗎喇。你上上面,到你。

我插住Mei,抱住佢,然後轉個身。佢喺下面,我喺上面,就以我自覺最耍家嘅招式操佢。

F**k我,喺我裏面高潮。

好…

我一邊搖,Mei一邊面紅紅、陶醉咁望住我,滿足咁微笑,摸吓我頭髮、面,雙手輕輕放喺我膊頭上面,時而肉緊咁抓吓、抓吓。

每一吓入去,我盡量有咁深入得咁深入咁接觸佢身體嘅深處,大家嘅水互相交融。

但係…佢個妹,冇以前啲女朋友咁緊,佢亦冇好似以前啲女咁鬼殺咁嘈嗌頂唔順、嗌痛。

我好想問,係咪我做得唔夠好?但係做愛問呢啲嘢係好戇居嘅。唔通條女話,係呀,你唔算好犀利咩?

但係我依然忍唔住問咗,比起妳以前啲男朋友,我係咪算細條?

…唔係呀…你好好呀…

我哋以後仲會唔會再做?

當然…我喜歡你…喜歡俾你入嚟我度…佢摸吓我頭髮答我。

我錫吓佢,繼續郁。

Mei有少少肉地,一路搖佢嘅時候,睇住對奶上上落落咁跳動,好過癮,我就揸吓佢軟熟嘅波波,摙吓佢大粒嘅葡提子,趴底錫吓、舔吓、啜吓佢。

佢再拉緊個身,不斷抽搐、喘氣。然後我再感覺到佢個窿啜吓啜吓,好溫馨。

細佬喺Mei個肉窿裏面郁動,佢啲水多到隨住我每一吓抽出、插入㘉出嚟,印落我啲毛毛度、甚至多到流落佢個妹下面。俾佢啲西水潤澤,一種幸福嘅感覺湧上心,細佬漸覺麻痺。

Mei攬我埋去,激動咁抓實我、錫我,好似有好多說話唔想講出嚟,唯有用身體去表達咁樣。

於是我一路同佢激情咁脷交,一路進出佢迷人、充滿女人魅力嘅肉洞,細路越來越亢奮、麻痺,呢種感覺漸漸、漸漸蔓延到身體,全身逐漸失去知覺,得番一種感覺,就係呢種痺嘅微震。呢種震動越來越強烈,終於澎湃到巔峰。

只覺得劇震,然後細佬一嘢抽搐,就喺Mei身體裏面爆發。

Mei用雙腳繞實我後面唔俾我出番去,我就頂實佢個妹,頂到去佢嘅水洞盡頭,就向入面源源不絕咁灌注…我射嘅時候,再一次感到佢個西不斷收縮、啜吓啜吓。

我感動到抱實佢激咀。

我愛妳。

Mei癡癡咁望住我,微笑住摸吓我頭髮、面。

傻…

呢次性愛我前所未有咁滿足,相比以前啲女朋友,Mei個屄有一種迷人嘅魔力,唔知道點樣解釋。我好似細路仔咁樣問佢以後係咪可以屌佢,佢再一次笑住咁,摸吓我塊面、錫我一下,話,隨時都可以,你幾時想要可以落嚟,又或者我想要嘅話去你度,你可以喺我到過夜,夜晚你想嚟幾多次都可以。

於是,我就認定已經同Mei確認咗關係。冇必要講到明,但係,我已經係佢男朋友、佢喺我女朋友。

起初,我唔想好似淨係想同佢扑嘢咁,就儘量節制。我甚至日頭冇發訊息俾佢,佢亦都好似完全冇掛住我咁樣。但係我好掛住Mei嗰個識得吸吓吸吓、迷人嘅屄,好想好想再入去佢度、俾佢個屄啲汁滋潤、俾佢厲害嘅陰道吸啜、然後灌注啲蛋白質入去佢裏面。

隔咗兩日,嗰日全日大家一個訊息都冇,放咗工,我終於忍唔住落去撳佢鐘。

(未完待續)

三(下)

同Mei扑咗之後,我唔想佢覺得我好似只為洩慾咁,亦唔知道佢鍾唔鍾意同我做愛,所以一路忍住唔搵佢。

隔咗兩日,嗰日全日大家一個訊息都冇,放咗工,我終於忍唔住落去撳佢鐘。

佢開門,見到我,面露驚喜嘅笑容,然後緊緊咁抱住我。

我哋不發一言,冇講掛住對方之類嘅說話,就好有默契咁除衫、除褲。

呢次,佢主動幫我口交。

佢口交功夫好到不得了。莫講我之前啲女朋友冇一個有佢咁嘅技術,淨係講投入嘅程度,都遠遠比唔上。好似真係好渴求咁樣去品嚐、侍奉,細緻咁樣用咀、用脷服侍每一毫米、每一個角落,錫、舔、舐、suen、啜、吞…我感動得幾乎喺佢個口裏面爆發。

但係Mei似乎感覺到我想射咁樣,每一次我激動到差啲控制唔到,佢就吐番我出嚟俾我冷靜一吓。

之後我哋開始咗穩定嘅性關係。

每一次都係我搵佢。喺佢張床,打開窗簾,望住窗外嘅維港上嘅日落,抱住Mei有肉地嘅身驅、揸佢豐滿嘅奶,瘋狂咁吸啜對方條脷,細佬緩緩咁插入佢溫暖、潤澤得令人頹廢、沉淪嘅陰道,兩人喺床上激烈運動,抽搐、喘氣,然後喺劇震中到達頂峰繼而倒下。

做完愛,我哋喺床上相擁,沉浸喺事後嘅餘韻,房裏面瀰漫住費洛蒙、屄水同精嘅氣味,感到好幸福、美滿。

有次做完愛之後,我問,點解每一次都係我嚟搵妳,妳從來唔上嚟搵我嘅?妳唔想同我做愛?

傻,我點會唔想同你做?

似乎係我想同妳做多過妳想同我做。

冇啲咁嘅事,我一直有諗住上去搵你㗎,但係,每一次,我未嚟,你已經嚟撳我嘅鐘。

我唔會開聲要求妳,不過,假如有一次妳主動上去搵我,我會開心到死。

我想,不過,我係女仔嚟㗎嘛。

咁好啦,我唔要求妳。其實,我哋除咗做愛之外,仲可以做其它嘢?

例如?

好似我哋之前咁,行街、食飯,好似普通情侶咁…

Mei錫我一吓,問,你係咪覺得我已經係你女朋友喇?

唔係咩?

唔好咁啦。

點解?

我哋而家咁咪幾好…我唔想你有一日後悔…

點解?

冇嘢喇,總之,我喜歡你,亦都鍾意俾你進入我身體裏面,你喺我入面令我好覺得好幸福。

呢次之後,我儘量只係約佢去街、食飯,唔再提出同佢做愛,睇吓佢會唔會主動。

但係佢一路都冇提出,我就覺得,唔通佢其實唔係咁想做愛?

有一日,我專登全日唔聯繫Mei,佢亦都冇聯繫我。夜晚,我終於忍唔住落去,我想好好咁f**k佢一鑊。

落到去,正想撳鐘,聽到裏面有做愛嘅呻吟聲。

佢叫得好誇張、好大聲,同我做嗰陣都冇咁大聲嘅。

我好震驚、好唔開心,就發個訊息俾Mei。

好掛住妳,做緊乜?

裏面啲叫床聲繼續,我諗佢可能冇留意手機。我喺佢門外等,睇吓佢哋幾時停落嚟。

等咗兩個字左右,終於靜落嚟。

我再發一個訊息,妳好忙?想嚟搵妳,可以嘛?

一路等,等嘅過程裏面極度焦燥,唔知到底咩一回事。

裏面發出一陣忙亂嘅執嘢聲,有男女嘅爭執聲。

然後我聽到Mei話I will call you tomorrow。

我一心諗住佢一定除咗我之外有其他男人,第一次同佢扑嘢嘅時候見到佢對波上面有個淡淡嘅紅印,可能真係吻痕嚟㗎。

我決定暱埋喺樓梯後面裝佢條佬出嚟。

終於,聽到佢開門聲,我開少少門罅裝吓。

度門打開。

係阿僑…佢同Mei喺門口攬住濕吻咗好耐。

我嬲到好想出去殺咗條死仔,但係我想知咩事,於是我死忍。

喺樓梯再發個訊息俾Mei,我而家落嚟妳度。

跟住我見到Mei突然走番入屋裏面,阿僑就去撳𨋢。

冇耐,我見到Mei覆。

唔好意思,啱啱先見到你訊息,正諗住上去搵你。

我心諗,妳講大話。我冇覆,𨋢一到,我就即刻衝出去。

一入𨋢,阿僑防不勝防,俾我打咗一拳。

佢跌底,我就起勢踢佢。

你條仆街仔,食女食到嚟我大厦,明知我鍾意條女你都照媾?

佢話,你跟本唔撚知條女係咩人。

我奇怪,就撳三樓個掣,俾佢起番身。

佢一起番身,就話,呢條女唔係你諗得咁撚單純啦傻仔。我差啲想再打鑊佢,架𨋢到咗三樓。𨋢門開,咁啱有人入嚟。我就話,出去講。

出到三樓,佢一面無辜咁話,你唔撚認得呢條女,佢拍四仔嘅,有啲名,前年收山,之後就冇消息。你唔撚睇四仔唔識佢,我頭一次一見到佢就認得佢。佢個西唔知道俾幾多人屌過、睇過㗎喇傻仔。

我嬲到想再打鑊佢。

你打我都冇用㗎喎,佢真係做過呢啲嘢,唔信你返去上網查吓佢個名,呀,係,你唔知道佢個藝名。

跟住佢就講咗Mei個藝名俾我知,話,你唔信自己返去睇吓,佢啲片喺啲四仔網免費有得睇,你睇吓就知到佢同人玩到有幾勁。

手機呢個時候響,係Mei打嚟。

阿僑就施施然走人。

你喺邊?又話落嚟,我等咗陣唔見你,就上咗去你度搵你,你唔喺屋入面。

我一時唔知講乜好。

都係唔嚟喇…

做乜呀?唔係話掛住我咩?

我好撚嬲,心裏面好想講,妳都同人做過愛啦,仲唔夠咩?妳要幾多碌鳩插妳至滿足?

點知佢開口先,你返屋企等我,我嚟搵你,想同你好好傾吓,好多說話想同你講。

(未完待續)

每個故事啲劇情都好緊張,值得追睇!

女角的背景好特別……莫非就係相片那個?松下紗栄子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆