上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 日本女鄰居原來係收山女優

收藏  |  訂閱
169  145.1k

真係好傷心,自己條女俾friend 食咗😢

引用:
原帖由 ronchankw 於 2020-2-25 14:39 發表 查看引用來源
每個故事啲劇情都好緊張,值得追睇!
多謝鍾意及追睇。
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-2-25 16:03 發表 查看引用來源
女角的背景好特別……莫非就係相片那個?松下紗栄子
我為咗寫呢個故仔同埋另外一個故仔裏面一個角色而搵到呢條女嘅。

呢條女原來佢喺AV界係一個好有地位嘅阿姐。已經息影,據講當初係空姐同儀態訓練師,假如係真嘅話,難怪咁優雅。亦都聽講佢純粹好奇所以入AV呢行嘅,唔知真定假,師兄即管上網搵吓佢啲圖/片,有好多我唔放便貼上嚟。不過網上佢嘅片都打咗格仔嘅,留番俾大家一個想像空間。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-2-26 08:19 發表 查看引用來源
真係好傷心,自己條女俾friend 食咗😢
係呀。

呢個故仔一早已經諗定佢係一個息影咗,諗住嚟香港隱姓埋名嘅AV女優。

為免讀者一開始就故到情節所以開頭賣一吓關子。

本來想喺主角同女主角攪嘢之前,製造多啲愛情位俾佢哋先,等後面嘅劇情(包括發現女主角同阿僑有性關係)更加有張力。

不過好多讀友都心急睇攪嘢,所以第二集就按排佢哋攪嘢,冇好好咁build up兩人之間嘅感情線。

C兄寫得越來越專業 !!  可以出事啦 !

阿僑唔啱喎,就算條女係拍AV, 唔代表可以食兄弟條女架

拍AV 為錢Jei, 唔通拍親AV 都任人插咩😰講唔通囉

師兄加油,等得好心急

入尼支持下先,加油呀師兄!

寫得吾錯!其待更新!

條女咁樣同佢講😄其實好鍾意佢條女好無奈,😅😅....

好正, 好有感情, thank you

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-2-26 16:53 發表 查看引用來源
C兄寫得越來越專業 !!  可以出事啦 !
多謝讚賞。

不求出名,最好有情色導演買咗我啲故仔版權嚟拍。我但求有錢
引用:
原帖由 xellossc 於 2020-2-27 19:36 發表 查看引用來源
阿僑唔啱喎,就算條女係拍AV, 唔代表可以食兄弟條女架

拍AV 為錢Jei, 唔通拍親AV 都任人插咩😰講唔通囉
今集將會交待番哂㗎喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆