上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 日本女鄰居原來係收山女優

收藏  |  訂閱
169  145.2k

回覆 66# dcat20 的帖子

等左幾日,幾時有續集?

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2020-3-2 19:25 發表 查看引用來源
又睇完,精彩。。。再期待。。。。
多謝讚,多謝等待。
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-3-2 21:01 發表 查看引用來源
繼續等待,女主角都好多性經驗😁
多謝等待,係呀,佢哋做呢行係多過普通人好多㗎。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-3-3 07:42 發表 查看引用來源
正,好似現場睇緊一樣👍👍
多謝讚賞,請多多捧場。
引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-3-3 07:47 發表 查看引用來源
令人想起念念不忘的松下紗栄子
松下紗栄子嘅年紀比較老,女主角嘅設定年紀應該未有30歲或接近30歲。
引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2020-3-5 08:52 發表 查看引用來源
等左幾日,幾時有續集?
寫緊中,因為將會有一場大場面,好複雜,請俾些少時間。

回覆 72# dcat20 的帖子

好的👌。。非常期待。。。。。

又真係幾好睇丫,,,,

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2020-3-5 14:30 發表 查看引用來源
好的👌。。非常期待。。。。。
多謝期待。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2020-3-5 17:42 發表 查看引用來源
又真係幾好睇丫,,,,
多謝鍾意。

暫時整住咁多俾各位頂住癮先。

* * *

五(中三)

唔覺唔覺迷上咗同阿唯、阿悠佢哋分享肉體歡愉,每星期總會同佢哋是但一個約出嚟做一、兩次。

你可能會問,拍戲仲做唔夠?

拍戲嘅時候為咗要就攝影機,同佢哋性愛嘅時候,體位同角度未必舒服。加上係演出,就算男優技術再好,都係以表演為目的,唔係為咗滿足女優,所以就算拍戲過程有多少興奮,始終都唔盡興。

私底下做就完全唔同,我抱實佢哋,俾佢哋好好心機咁錫我耳仔、頸,感覺俾佢哋寵愛,會完全當正佢哋係男朋友,激動咁接吻、脷交,渴求咁張開下體迎接佢哋入嚟,盡情爭取快感同時盡力滿足對方。

但我唔想阿唯知道我除咗同佢之外仲有同其他人私底下接觸,有時候撞啱佢同阿悠都得閒,想搵我,就要作藉口瞞佢哋。

兩個之中,我鍾意阿唯多啲。我當佢係男朋友,同佢做唔單止肉體上興奮,情感亦都滿足。

阿悠有時約我唔到,佢估到我同阿唯一齊,會唔鍾意,亦有詐型,幸好佢冇製造麻煩。

唯一係我居然覺得對阿唯唔住,因為佢對我同阿悠私下接觸嘅事完全唔知情,但係阿悠知道我同佢嘅嘢,我覺得咁樣對阿唯唔公平。好想俾佢知道,但我竟然會怕佢唔開心,唔知點樣俾佢知道。

唔知係心有鬼定咩,我覺得男朋友好似隱約feel到多少唔妥。佢好似好多嘢諗,話要嚟睇吓我拍攝嗰陣係點樣嘅。我話點得㗎,而且你睇住的話會干擾我做戲。佢就問我叫咩藝名,想搵我啲戲嚟睇。我話你睇到嘅話會好唔開心㗎,唔好啦。

有次我拍套戲有雜交場面。

場戲有7個男優5個女優,導演任我哋玩,總之要每個男優都同每個女優玩齊幾樣嘢俾攝影師拍到就得。

開始時,女優啜男優lin lin,舔佢哋身體、用口滿足男優生殖器;男優錫女優波波,舔、啜佢哋奶頭、全身,品嚐女優嘅性器。

男、女優咁樣玩一輪就轉對手,直到每個男優同每個女優輪流玩過,就轉玩法。女優坐上男優上面,磨擦男優嘅恥骨去自high;然後男優喺上面,用自己最拿手嘅姿勢、方式去幹女優俾攝影師影。攝影師影夠,男優就轉姿勢,先企喺度插,又係俾攝影師影夠先,跟住就狗仔式,然後女優瞓番低,俾男優再度施展佢哋所長去幹女優。

又係每個男優要輪住同每個女優做勻,中途女優要同隔嚟個女優錫咀,互相摸對方胸部。

做到最後嗰pair,男優就射入去partner個屄裏面。

由於有7男5女,過程中有兩個男優會冇對手,佢哋就攪吓正在做愛中嘅女仔,包括塞碌嘢入啲女仔個口裏面。最後,會有兩個女仔俾人射兩次,又或者一個女仔俾人射三次。

場戲嘅流程咁複雜,導演吩咐我哋要俾足夠時間攝影師捕捉到每個男優喺每個女仔嘅身體出嚟之後,陽具上面黏滿對方稠密嘅液體,就馬上插入另一個女仔體內;而每個女仔都要影到佢哋嘅私處剛剛俾一個男優嘅陰莖抽插過後,即刻俾另一個男優進入。

過程好亂,導除咗叫每個演員自己記住同過邊個、未同邊個做每項流程之外,仲叫其中一個經驗老啲、入咗行有10幾年嘅大叔幫我哋留意住。

呢個前輩本身鍾意性愛而入行嘅,做咗10幾年仍未厭倦。據佢講,佢少年時嘅目標,就係將生殖器插入唔同類型嘅女仔嘅身體裏面,高矮肥瘦、大胸、貧乳、少女、熟婦,甚至大肚婆,佢都要嚐盡,口、陰道、肛門,佢冇一度未入過、射過。從事呢行10幾年,完滿咗佢少年時代嘅夢想,佢感到人生無憾。

場戲咁複雜,要分幾日拍。

嗰幾日,大叔好享受愛撫我哋每一個女仔青春嘅身體,俾我哋用手、用口、用脷刺激佢lin lin同陽具,佢就用佢個咀、脷,細意咁品嚐我哋每個女仔全身每個角落。我哋俾前輩充滿成熟魅力嘅雙手抱住身軀,將佢飽經戰績嘅陰莖插入我哋最私密嘅地方,作最親密、徹底嘅接觸。

除咗大叔之外,其他演員都係我呢輩之中最優質嘅男優女優。我一路未講到重點,就係阿唯同阿悠都有份演出,我第一次同佢哋兩個同場。喺佢哋嘅面前同另一個人做愛,係我適應呢行以嚟,最尷尬嘅經歷。

我哋都知道係做嘢,唔可以當平時約會咁做。但因為已經習慣咗將佢哋當成男朋友,我一路同另一啲男優愛撫、口交同交合嘅時候,個心都好唔自然。一方面不斷諗佢哋會唔會介意我同其他人做愛咁好反應,另一方面我控制唔住留意佢哋同第啲女仔做愛會唔會好心機過同我。

當我終於要同阿悠做嘅時候,就更加心亂如麻。阿悠進入我身體之前,我俾之前個男優插到有啲恍惚。阿悠一埋嚟,就問我係咪已經興奮?我話係呀,佢就同我好熟咁樣咀我。我有啲尷尬,因為我拍群交戲嘅時候向來唔同男優咀嘅,除非係好有feel嘅男優,呢行裏面冇幾多個。阿唯同阿悠都知道我呢個原則,阿悠咁做係專登嘅。

我睄一睄阿唯,覺得佢一路同第個女仔做一路好似有望過嚟我呢邊。我好耐冇試過拍戲嘅過程中咁心不在焉,咁唔集中。

阿悠一路操我,一路揸我奶同埋錫我,仲舐我條脷,當正我係佢女朋友。

佢咁做無非係向阿唯示威。

我平時同佢拍戲都有錫咀嘅,但係喺阿唯面前,我既唔想同佢咁親密,又唔可以抗拒佢,局住用條脷回應,尷尬到我面紅耳熱。

但係點尷尬都好,我依然要記得耐不耐同隔嚟嗰女仔接吓吻,同佢哋互相愛撫吓對方嘅胸部。嗰兩個冇固定對手,專門周圍攪吓正在同人做緊愛嘅女優嘅男優,又會耐不耐行埋嚟,玩吓我胸部、塞佢哋支陰莖入我口裏面。

俾阿悠嗰碌有筋嘅陽具不斷衝擊,下底脹滿得有少少受唔住,好想停低唞吓。

呢個時候導演叫轉partner,阿悠依依不捨咁深深錫我一吓,就離開我身體。

下一個對手係阿唯。

睇住阿悠親手將我交俾阿唯,感覺有啲怪異,佢兩個都係我喺呢行裏面最好嘅拍檔,我視佢哋係男朋友一樣。

我哋都係知道拍緊嘢,唔係平時做愛,但係阿唯埋嚟嗰陣,我哋都感到有啲喜悅,面上不禁泛起笑意。

佢攬實我就錫,大家都已經準備就緒。我抱緊佢,接吻嘅時候,佢插入我度。攝影師影住我同阿唯交合,阿唯故意喺攝影機面前表現佢柔情嘅一面,好有愛咁同我一面脷交、一面徐徐咁進出我身體。係情侶間分享身體嘅舉動,而唔係拍緊動作片。

我強烈咁覺得,阿唯佢係想用肢體語言,將我同佢之間嘅秘密洩漏俾世人知道。

俾攝影機見證住我同阿唯溫馨嘅呢幕,非常感動。我捉得阿唯更緊,想將兩人之間嘅甜密好好咁展現俾人睇。

同阿唯溫馨、纏綿咗好一陣,前輩大聲問,呢位妹妹話有人仲未同佢做過,邊個未同佢做?

原來前輩同樹里做到咁上下,樹里話佢仲未同過一個男優做。

同輩女優之中,樹里同我係競敵。我同佢經常同相同嘅男優做對手,包括阿唯同阿悠。加上我哋嘅藝名都有個里字,外界成日將我哋比較,但係我同佢形象好唔同,走嘅路線亦都唔同。我身材比佢好,外表亦似我嘅真實年齡,被外界選我做最想擁有嘅女優女朋友。樹里好細個入行,年紀細個我,外型好細路女,好似未發育咁嘅微波,比較病態,但係有一班忠實擁躉。

我第一次同佢同場,之前聽出面講佢同阿唯喺氣質上係最夾、床上表現亦最似情侶。我一直妒忌佢,但阿唯話佢同樹里私底下零接觸。

樹里似乎有啲鍾意阿唯,佢同前輩做咗唔係好耐就主動提起仲未阿唯做,要求換對手。

對於呢個突如其來嘅要求,前輩竟然同意。

阿唯有啲唔好意思,就過去樹里度。我睇住佢一過去,就攬實樹里錫,好有愛咁樣,有啲嬲。

大叔埋嚟我度,話俾樹里攪亂程序,提前最後一round喇。佢原定計劃最後嗰個對手係我,佢就內射入去。

由於其他人仲未換對手,佢哋仲有一陣做,呢一round我同前輩要盡量做耐啲。

俾成熟嘅大叔手抱住我,另一隻手搓揉我乳房,我感覺一份溫暖、可靠。我嬲阿唯錫樹里,就主動抱緊前輩錫佢。

前輩將佢飽經閱歷嘅陽具,慢慢、慢慢插入我下體嘅時候,錫我耳仔,我當堂痺一痺,就嗌咗聲。佢讚我,係佢從事呢行10幾年最令佢心動嘅對手,要好好嘆我…

(未完待續)

現場一樣!可以拍套劇了!

由睇到雀硬到想追內容
由慾轉欲
增知識
謝謝

Support 下, btw 師兄想問你地之前好似話會轉場一同發放, 想問有冇 link 😅😅??我搵唔返嗰個post😅😅😅

睇到濕晒,點算呀⋯⋯🥺

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2020-3-6 15:00 發表 查看引用來源
現場一樣!可以拍套劇了!
多謝讚。

有人俾錢拍嘅話又幾好呀。
引用:
原帖由 包放歡 於 2020-3-7 16:40 發表 查看引用來源
由睇到雀硬到想追內容
由慾轉欲
增知識
謝謝
多謝反應,多謝捧場同支持。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆