上一頁下一頁
發新話題

女人40以上才是最正

收藏  |  訂閱
155  28.2k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-20 13:00 發表 查看引用來源
我條女今年31, 餵極佢都吾飽, 最攞命系同佢泰國旅行, 晚晚都要我屌, 攪到我日頭無得偷食泰妹.
你日日食偉哥??否則無可能

200% 同意
引用:
原帖由 小堅堅 於 2020-2-20 18:26 發表 查看引用來源

40歲以上女士keep得好都好好砌

同意3十零以上女仕有味道同識享受性,絕對令人喜歡,唔同卄幾的女仔,床上的風情,當然保養得好係好重要!

我近5O始終1O年如一都係鐘意同16—18歲女仔,超過23都覺得老。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-2-19 21:20 發表 查看引用來源
我今年34, 發覺近一兩年的渴求大咗, 是踏入狼虎之年嗎?
這是懂得性的女人狼虎之年,狼虎之年是有貶意,其實主要講,你沒有了少女的怕醜不敢要之矛盾心情
這年紀夠成熟又已性愛多年識享受,自然比少女要多咗,咪話你地如狼似虎

引用:
原帖由 chris4296 於 2020-2-27 11:18 發表 查看引用來源
同意3十零以上女仕有味道同識享受性,絕對令人喜歡,唔同卄幾的女仔,床上的風情,當然保養得好係好重要!
非常同意!

「唔好停」「唔好停」「摸我呢度」呢d說話通常30零歲嘅女士先會開聲,好似師兄講佢地識得享受性。🤭

曾經有一份工做trading, 同team有個purchaser,當時我37歲,佢年41生咗兩件。都keep得幾好。性格率直,做嘢唔啱就屌。對事唔對人,屌完收工可以一齊打邊爐吹水咩都講。有次去廣交會,行完去食飯都係打邊爐,貪得意開支五粮液。大家都飲到high晒,要扶住佢行。我就試吓攪腰掃背。撩佢bra帶,佢仲鬧我:掃甩咗就除我底褲嚟報仇。我話:返到房除出嚟送俾你都得。

返到酒店大堂等𨋢佢伏落我度,我就乘機抽下水摸佢籮柚,見佢冇格手我就揸落去。好軟熟,佢隻西都頂咗我條J一下。入到房我幫佢插門卡閂門,佢兩隻手搭住我膊頭喺度笑。我就捽下佢塊紅扑扑嘅面,我𡃶佢一啖佢,佢望住我笑。我就𡃶佢個咀,冇避開就試吓車佢。佢都有車返我轉頭,喺床上面邊車邊搓佢個波(都幾挺)。佢呼吸越嚟越急,我就申手入佢衫入去玩波,撩佢粒lin, 都幾大粒下。玩完lin就掃佢大脾(佢當時著cotton貼身褲) 慢慢掃埋去佢妹妹。佢不時透大氣,用手指燙下佢camel toe。佢都幾enjoy,再申手入去撩佢西毛、鮑魚。已經濕晒,正想食鮑之際佢話要沖涼先。佢坐起身自己除衫除bra。我要車埋佢測試下佢醒未,佢攬住我嚟車。我都跟手自己除衫同佢車住去沖涼。

鴛鴦浴少不是幫佢捽乾淨,我企後面搓佢雙峰,佢籮柚頂實我條J。我擰轉佢面向我,用條J磨佢鮑魚。磨到佢呀呀聲咁叫。

沖完涼佢都未回魂咁瞓床,我就幫佢抹乾淨身又車佢,佢攬我好實,車得好主動。我就瀨佢lin同鮑魚,鮑魚好多汁。我估佢餓咗好耐。我喺自己個袋攞定個套嚟standby (我總會有兩個套跟身) 我就用條J磨佢鮑魚磨到硬就戴套入洞,入咗去嗰下佢好enjoy咁呀一聲。我就慢慢推咁,佢呼吸又開始急速。我推入d咁試。成支推晒入去,佢攬得我好實。跟住我就慢慢享受,最後100米就車住嚟射。完事幫佢冚好衫,我就返自己房瞓。

第二朝食早餐。
佢:你個仆街尋晚吼我飲醉攪我,有冇戴袋?
我:梗係有啦。
佢:你點會有袋㗎?早有預謀?
我:我一直都有袋stand by㗎啦!
佢:尋晚嘅事返去唔好再提.........

自己覺得30歲以上都已經好正, 中女熟女果D, 中意睇呢類Av

回覆 37# gary781129 的帖子

41 keep 得好,真係好正

回覆 8# 家中小婆仔 的帖子

你需求有多大?天天都想要?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆