上一頁下一頁
發新話題

女人40以上才是最正

收藏  |  訂閱
155  28.2k

回覆 37# gary781129 的帖子

C兄,你遇到這种人妻就好啦!事后當冇事發生,無後顧之憂。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-2-19 21:20 發表 查看引用來源
我今年34, 發覺近一兩年的渴求大咗, 是踏入狼虎之年嗎?
正常啦…女人到了30就似隻狼,好識享受😋😋

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-5 16:06 發表 查看引用來源
曾經有一份工做trading, 同team有個purchaser,當時我37歲,佢年41生咗兩件。都keep得幾好。性格率直,做嘢唔啱就屌。對事唔對人,屌完收工可以一齊打邊爐吹水咩都講。有次去廣交會,行完去食飯都係打邊爐,貪得意開支五粮液。大 ...
好多人妻都係出差時失身😅🤭

回覆 41# cal2048 的帖子

其實就算喺香港偶爾都有下文。

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-6 10:07 發表 查看引用來源
咁...講來分享吓

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-6 10:07 發表 查看引用來源
咁...講來分享吓

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-2-23 07:08 發表 查看引用來源
你日日食偉哥??否則無可能
四十碎, 吾使食蘗, 連續屌四晚都可以應付. 年過50就要隔1-2晚

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-6 14:16 發表 查看引用來源
咁...講來分享吓
事情係廣交會之後。當日係星期五,佢問我收工去食飯,我話好。反正冇約人咪happy friday,當日我有揸車都係純粹食飯冇諗其他嘢。有揸車就去遠d去三聖邨食飯。餐飯都係炒小菜同小小海鮮,過程都係吹下水呻下工作。食完9點幾埋單走,就車佢返將軍澳屋企。

去到荃灣位置佢話想去睇夜景,問有冇地方睇夜景。我話去豐力樓上面。我就喺龍翔道轉上山,嗰個位唔係好多人知,長期冇人,黑媽媽街燈都冇。落車行落幾級樓梯。去到夜景位,九龍夜景一覽無為。佢就攞電話影。我識影相,我教佢放好電話用慢快門影。我企佢後面。我兩隻手輕輕搭落佢條腰,佢就好順勢挨落我度。我條J就磨下佢軟熟嘅籮柚,我兩隻手掃佢兩邊勒骨,試吓掃佢波邊。佢籮柚又輕輕頂下我,我個鼻聞下佢頭髮。

我:原來你頭髮都幾香。
佢:點香法?
我:唔識形容,總之好吸引。

我就用鼻慢慢喺佢條頸噴氣,同時我雙手托佢下半球,條J又頂佢一下。佢嗯咗一聲,我隻手伸份佢件衫入搓佢小肚腩。用我手掌暖下佢個肚,慢慢、慢慢搓上個胸。用手指掃下佢北半球,隻手撩入bra入面撩佢粒lin。我又輕輕瀨佢耳仔,一瀨落去佢成個人軟晒。我隻手就轉攻下路,攝入去隔住底底撩佢粒豆豆。呢一下佢頂實我條J。我手指再探入d,已經濕咗。佢擰轉身面向我,我就大車佢。車嗰陣佢攬得我好實,車咗一輪佢話有蚊返上車,我就拖住佢返上車。

由於我揸七人車,我同佢坐中排座位。我就將張櫈挨低45度角大家舒服d。大家都車住互摷,我先除佢bra,享受佢兩粒Lin。另一隻手同時解開佢牛仔褲捽佢粒豆豆,個隻西濕晒,用中指探入去,慢慢入,慢慢抽插。佢適應咗之後我插埋無名指試吓搵佢G點,慢慢加速,見到佢咪埋眼咬晒唇。入面d水越嚟越多,兩隻腳夾到實。我就停手示意叫佢幫我,佢都好識趣同我吹。原來佢都幾吹得,𠽌𠽌聲、打圈不在話下。時不時用牙搲下龜頭。衰婆都幾好功夫。

吹到硬晒,我就攤開平放張櫈成張床咁。我就除咗佢半邊褲。提槍入洞,雖然生咗兩件,路係好鬆,有d緊。入洞嗰下佢同上次一樣呀咗一聲。我估佢平時冇乜點做,今次我係無套入洞。

佢:嗯,好暖,好實呀。慢慢.......慢慢.....

我就one two one two咁插佢,插插下佢話:套,戴套。我心諗:係喎,未上套。我就拆個 ‘殺家mi’ 0.03上好套再入洞。上咁套再抽插,今次遞起佢一邊腳嚟插。打側佢咁騎住佢隻右腳嚟推,我好似癲咗咁用力插。佢嗌得好大聲,佢越大聲我越用力。最後扒落佢度打冷震⋯⋯

我就攬住佢,兩個都喘晒氣。佢都有輕微抽搐

佢:今晚你咁硬?
我:你咁正,唔硬點對得住你。
佢:11點夜啦,要返屋企。
我:好呀,砌完好攰......

最後車多一陣就清潔著返衫車佢返歸。

回覆 46# MAN818 的帖子

佢真係keep得幾好。168高,腰長。生咗兩個胸又夠挺。

回覆 4# 散工 的帖子

40-50歲嘅女仔佢哋真係好吸引,嗰種韻味。佢哋唔求速食,求享受。往往要服侍佢哋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆