女人40以上才是最正

收藏  |  訂閱
12  28.3k

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-2-19 03:44 發表 查看引用來源
有無男仔喜歡大年紀女士尤其40歲以上嗰啲..一齊討論吓😊
最緊要未生過, 吾則閪窿闊+肚有紋, 會打折扣

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-2-19 20:33 發表 查看引用來源
新鮮熱辣,真人真事,老婆37,斯文靚女大波,買左條假狗好耐,佢一路都話唔要,昨晚唔知發勿姣,屌屌下佢話要試電𨳊,我更係拿拿聲啦,一插入去,佢起勢幫我吹,轉頭佢話電𨳊太細(成8吋長)不如揾條真𨳊屌下佢喎,接近四十如狼似虎,外表斯文人妻, ...
我條女今年31, 餵極佢都吾飽, 最攞命系同佢泰國旅行, 晚晚都要我屌, 攪到我日頭無得偷食泰妹.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-2-23 07:08 發表 查看引用來源
你日日食偉哥??否則無可能
四十碎, 吾使食蘗, 連續屌四晚都可以應付. 年過50就要隔1-2晚

各取所需! 18碎, 剛發育完畢靓妹仔,留比我啦.

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-4-8 10:30 發表 查看引用來源
食過一件c奶.得知佢無同老公行埋好多年.老公有第三者.第一次同佢出去開房
當我除褲個下.第一次見識咩叫雙眼發光.之後餘下我當然成個皇帝甘慢慢俾人服侍😊所以熟女就有呢個好知情識趣.尤其是離左婚同1啲無人掂ge中女. ...
當年系冬管, 幫襯一間正規足浴店十幾次, 搵同一GC, 32碎. 有次佢下班去我酒店按, 情況十足十一樣. GC極度飢渴, 但有道德伽鎖. 欲拒還迎, 真情流露..........超回味!!

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-4-8 18:03 發表 查看引用來源
不過當然只限一啲正經良家婦女同人妻啦😂🤣只要一打開佢嘅心扉😗😗
呢類GC, 離鄉別井, 很久無性生活. 一旦對你信任, 會幻想你系佢老公的替身. 最攞命系, 屌完佢吾夠兩粒鐘, 佢吾夠飽, 主動擒上黎, 想強姦我一樣. 同佢平時表現, 完全系兩個人. 獅子兄, 你有無試過?

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-4-9 14:23 發表 查看引用來源

我都有類似經曆,喺中英街正規足浴店,幫襯咗十次八次後突然有一次激情咗,之後再去就上去佢喺中英街同姐妹一齊租住嘅屋企,無再落佢店。😙😙
四川妹,都係32碎,家鄉有個唔做工嘅老公。不過都聽過幾個 GC 講,屋企個老公都唔做嘢 ...
taipoman兄, 人生有此經歷, 不枉此生. 美好回憶, 終生不會磨滅, 永遠藏於心底, 歷久常新.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-13 09:35 發表 查看引用來源
有生過,保養得好,睇唔出

最好未生過 & 失婚. 一撻著, 令你精盡人亡!

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-14 10:56 發表 查看引用來源
彼此都係朋友帶去生日PARTY,私下溝咗佢

我條女當年系同班同學(業餘進修). 同一個group做project, 最後做到上床. 畢業後, 仍繼續做.........愛.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-21 22:38 發表 查看引用來源
應該話我唔識配合......
少女姐, 你無問題, 關鍵係你條佬吾識攪慶你. 玩女屌閪, 都系一門高深學問.

前往最後回覆