暫時同老公分開住。。。有需要點解決T_T

收藏  |  訂閱
25  3.2k

引用:
原帖由 sp6151 於 2020-2-19 21:51 發表 查看引用來源
暫時同老公分開住。。。有需要點解決T_T
樓主幾歲? 點解同老公分開嘅? 有需要解決就簡單啦,可以搵人幫忙,又或可以用玩具自己diy,這件玩具肯定可以幫到妳慾先慾死🤪,全新未同人玩過,有沒有wechat? 有意pm我大家傾下,我自己一個人住

附件

回覆 1# live_alone 的帖子

師兄支玩具好霸氣喎👍

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-23 12:18 發表 查看引用來源
師兄支玩具好霸氣喎👍
係呀, 不過仲未搵到人試效果.

回覆 13# live_alone 的帖子

一嚟就咁快出兵器😁支兵器仲咁兇狠😏

師妹未必敢應戰😂😂

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-2-22 15:40 發表 查看引用來源
樓主幾歲? 點解同老公分開嘅? 有需要解決就簡單啦,可以搵人幫忙,又或可以用玩具自己diy,這件玩具肯定可以幫到妳慾先慾死🤪,全新未同人玩過,有沒有wechat? 有意pm我大家傾下,我自己一個人住 ...
哩條野睇落好勁下

希望有機會認識到你啦 pmed

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-2-22 15:40 發表 查看引用來源
樓主幾歲? 點解同老公分開嘅? 有需要解決就簡單啦,可以搵人幫忙,又或可以用玩具自己diy,這件玩具肯定可以幫到妳慾先慾死🤪,全新未同人玩過,有沒有wechat? 有意pm我大家傾下,我自己一個人住 ...
我都有一條喎不過係透明矽膠

梗係自我解決啦。下次買餸要買幾碌沙葛,又粗又硬又夠岩杉,嘩,非常好用!

唉,總之疫情未過去,人人都要修心養性。😷😷😷

回覆 11# live_alone 的帖子

我自己都有呀!不過係電動嘅😚有時都會同老公玩下🤤

引用:
原帖由 sp6151 於 2020-2-27 17:28 發表 查看引用來源
我自己都有呀!不過係電動嘅😚有時都會同老公玩下🤤
係...., 可唔可以post張相睇下, 大家交流下.
我這支睇樣已經好有霸氣, 我試過用手上下套弄, 那種沖擊感在手心feel到真係好勁, 肯定會勁過妳嗰支,
我二個月前在之前個網識咗個SP, 這支買來是諗住同佢玩, 不過約出嚟時比佢放飛機, 唔知係唔係驚頂唔順呢支大炮臨時退縮?
到而家都未搵到人試效果, 唔知會唔會好似想像中咁勁?

前往最後回覆