[不能說的性事] 70歲吃偉哥

收藏  |  訂閱
13  2.6k

70歲吃偉哥

有無人70歲以上食偉哥,效果如何呢?

[quote]原帖由 giraffe2 於 2020-2-23 06:55 發表 查看引用來源
吾知老兄吹水定講真、我60、食过、每次4份一粒……會有小小頭痛面紅、會好硬…………但如果血壓高、或心有事就吾好食了

引用:
原帖由 labolam 於 2020-2-24 21:54 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 giraffe2 於 2020-2-23 06:55 發表 查看引用來源
吾知老兄吹水定講真、我60、食过、每次4份一粒……會有小小頭痛面紅、會好 ...
沒有吹水,可能因人而異,有的4X歲就要食,我雖跟你差不多,但要全粒食才有效。

引用:
原帖由 labolam 於 2020-2-24 21:54 發表 查看引用來源
吾知老兄吹水定講真、我60、食过、每次4份一粒……會有小小頭痛面紅、會好 ...
本人想了解亦擔心上了年紀的老年人食偉哥可能亦有極限或無效。但很小人談論此問題。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-2-25 06:04 發表 查看引用來源

本人想了解亦擔心上了年紀的老年人食偉哥可能亦有極限或無效。但很小人談論此問題。
有兩個朋友, 48 & 68歲, 每月都有北上玩女. 下午茶時, 佢地就會食一粒, 晚上只要囡囡懂得調情, 條鳩就會硬

;;;

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-25 13:03 發表 查看引用來源
有兩個朋友, 48 & 68歲, 每月都有北上玩女. 下午茶時, 佢地就會食一粒, 晚上只要囡囡懂得調情, 條鳩就會硬
師兄有无跟埋去玩?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-25 13:03 發表 查看引用來源
68都得,好勁喎!
佢食什麼牌子呢?份量幾多?

我都想知道,吃什麼牌子可幫一下。

68...........

咁大年纪,問問醫生好D

前往最後回覆