扯旗的煩惱

收藏  |  訂閱
21  3.5k

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-2-28 13:04 發表 查看引用來源
50+ 嘅師兄就陸續會明白乜野叫「力不從心」「事與願違」啦 😂😂

年青真好 😙😙
有同感

要硬嘅時候佢唔硬,唔使硬嘅時候佢先硬。

對住囡囡唔曉硬,要慢慢好好 feel 先得,得咗又唔耐。
朝早醒來佢又硬,而家硬嚟把鬼咩 😪😪

[quote]原帖由 taipoman 於 2020-2-28 19:00 發表 查看引用來源
要硬嘅時候佢唔硬,唔使硬嘅時候佢先硬。

對住囡囡唔曉硬,要慢慢好好 feel 先得,得咗又唔耐。
朝早醒來佢又硬,而家硬嚟把鬼咩 😪😪

me too,same situation      

引用:
原帖由 taipoman 於 2020-2-28 13:04 發表 查看引用來源
50+ 嘅師兄就陸續會明白乜野叫「力不從心」「事與願違」啦 😂😂

年青真好 😙😙
呢個唔一定, 保養好唔濫發, 可以 ok, 我識得嘅 60+ 都可以適當時候就硬到, 砌到, 射到.(唔使食藥)

回覆 14# 艾拉傑 的帖子

所以好多上黎問打飛機密5密,其實想各位留番老來有得用咁解,後生梗係想射多的,攪壞身體,係無得食野補充番,

屌閪比打飛機好,打飛機非常傷身,反而屌閪唔會。

回覆 10# hqkwtang 的帖子

咁應該唔好多打有多機!

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-3-5 13:19 發表 查看引用來源
咁應該唔好多打有多機!
catcloud兄, 你表達能力有好大改善空間

回覆 14# 艾拉傑 的帖子

C兄,有什麽好方法,分享一下。

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-3-6 09:41 發表 查看引用來源
C兄,有什麽好方法,分享一下。
一般都係老套方法, 唔煙唔酒唔偏食打少 d 飛機, 運動操肌, 特別係核心肌肉 (應該係指腹肌至大脾四頭肌範圍咁上下, 要做開 gym d c兄指點), 仲有樣係個台灣朋友教, 係練條野, 叫擠奶法, 練一輪條野好似粗壯左 (只係些少), 我諗都係運動血氣運行成果.

睇片 :  https://www.youtube.com/watch?v=zVh_Viu5e8g
https://www.youtube.com/watch?v=79TcyIgcQcQ

前往最後回覆