上一頁下一頁
發新話題

偉哥以外的壯陽補品心得

收藏  |  訂閱
55  11.6k

最近晌舖頭買陳皮粉之類諗住煮食用, 見到有瑪卡粉賣, 話增強免疫力, 買埋試下, 平時放入飲品, 唔一定只係壯陽用, 樓主可以擺 d 時間試下呢樣, 睇下會唔會調理番, 好些少都好過直接食藥咁副作用, 不過有食開薄血藥就唔食得瑪卡, 謹記.

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-3-26 16:51 發表 查看引用來源
可以試吓食瑪卡👍🏿👍🏿
瑪卡你怎麼吃?
幾耐食一次?每次份量幾多?
效果如何?
吃太多會出事嗎?

有無人吃補藥吃到出事?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-4-11 06:58 發表 查看引用來源
瑪卡你怎麼吃?
幾耐食一次?每次份量幾多?
效果如何?
吃太多會出事嗎?
有食開薄血藥就唔食得瑪卡, 謹記.

回覆 24# 艾拉傑 的帖子

最好唔好磨粉食..因為怕比d差ge質素俾你.因為瑪卡有分國內同秘魯貨.而我所知香港大部份都係賣國內.價錢平一半.但會當秘魯野生貨甘賣.至於功效其實來來去去都係個d.只不過佢係天然草藥不含副作用.絕對係男士恩物.

不過食完一排之後甘當然要keep住食
當保健品功效上網查😂過來人分享不論持久力同硬度勝過以前👍🏿👍🏿我用黎焗水飲多

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-4-15 02:19 發表 查看引用來源
不過食完一排之後甘當然要keep住食
當保健品功效上網查😂過來人分享不論持久力同硬度勝過以前👍🏿👍🏿我用黎焗水飲多
師兄可否Pm我,在那裏買?如何買?每日食份量幾多?如何焗水?你食左有無一年?
謝謝啦

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-4-15 02:14 發表 查看引用來源
最好唔好磨粉食..因為怕比d差ge質素俾你.因為瑪卡有分國內同秘魯貨.而我所知香港大部份都係賣國內.價錢平一半.但會當秘魯野生貨甘賣.至於功效其實來來去去都係個d.只不過佢係天然草藥不含副作用.絕對係男士恩物. ...
機能上暫時冇乜問題, 唔係太需要倚靠 supplement, 只係當增強免疫力間中食, 平時食肉桂多, for 微血管保養減慢退化.

回覆 27# giraffe2 的帖子

其實我冇刻意特別食同埋話食咗幾耐
只不過前排要應酬啲靚師奶又要為自己隻乸交功課😂⋯⋯
所以當保健食啫不過食完個感覺呢就真係好易硬同敏感度好高戰鬥力勁
至於好多師兄PM我喺邊度買
其實因為我自己有朋友都係做藥房
所以容易攞到靚貨囉唔會俾人搵笨柒
因為對於藥房黎講
逢親呢啲嘢都一定係賺錢嘅所以好多都魚目混珠

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-4-20 15:36 發表 查看引用來源
其實我冇刻意特別食同埋話食咗幾耐
只不過前排要應酬啲靚師奶又要為自己隻乸交功課😂⋯⋯
所以當保健食啫不過食完個感覺呢就真係好易硬同敏感度好高戰鬥力勁
其 ...
有藥名相片可Pm我?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆