上一頁下一頁
發新話題

有冇咩技術可以令男人慾仙慾死?

收藏  |  訂閱
75  4.7k

有無男人係唔中意lam 會陰位同個hole...?? 有d 人啜袋lam 袋都話無咩feel.....定係我口技差到咁....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-6 21:27 發表 查看引用來源
有無男人係唔中意lam 會陰位同個hole...?? 有d 人啜袋lam 袋都話無咩feel.....定係我口技差到咁....
哈哈我好喜歡將蛋蛋吸我口度

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-6 21:27 發表 查看引用來源
咁呢D各有所好有人唔鍾意都唔出奇既~
咁妳下次可以試下用唔用既力度/速度再睇下男人既反應,如果真係無乜feel咪玩過第二樣囉~

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-6 21:39 發表 查看引用來源
哈哈我好喜歡將蛋蛋吸我口度
係呀係呀,我都鍾意比人啜波子架,仲要大大力咁啜同埋吸入D。我女朋女仲會兩粒波子一齊啜,仲要啜住抆長,扯到粒波子有少少痛又有少少麻痺咁,好享受呢種感覺~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-7 10:35 發表 查看引用來源

係呀係呀,我都鍾意比人啜波子架,仲要大大力咁啜同埋吸入D。我女朋女仲會兩粒波子一齊啜,仲要啜住抆長,扯到粒波子有少少痛又有少少麻痺咁,好享受呢種感覺~ ...
我同你一樣....都中意

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-7 10:35 發表 查看引用來源

係呀係呀,我都鍾意比人啜波子架,仲要大大力咁啜同埋吸入D。我女朋女仲會兩粒波子一齊啜,仲要啜住抆長,扯到粒波子有少少痛又有少少麻痺咁,好享受呢種感覺~ ...

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-7 11:45 發表 查看引用來源
我都好鍾意咁樣扯來啜

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-3 23:00 發表 查看引用來源
係啊😂重要有陣深喉頂到盡 hold幾秒唔郁  佢都會嗌出聲 但我想知頂到口喉嚨有咩咁爽😂😂
冇男人唔鍾意深喉㗎喎

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-3 10:58 發表 查看引用來源
我先 吐好多口水係小烏度 再用手心磨佢龜頭 會爽到嗌 同埋射完即刻含住佢再吸啜😂 大家都交流下❤️想服侍好啲
唔洗佢用套,直接插入我度,佢好快忍唔住

引用:
原帖由 SIU.GINNY 於 2020-3-8 00:51 發表 查看引用來源
唔洗佢用套,直接插入我度,佢好快忍唔住
有几快呀......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆