上一頁下一頁
發新話題

有冇咩技術可以令男人慾仙慾死?

收藏  |  訂閱
75  4.7k

引用:
原帖由 SIU.GINNY 於 2020-3-8 00:51 發表 查看引用來源
唔洗佢用套,直接插入我度,佢好快忍唔住
有几快呀......

咁我總結一下啦, 睇晒上面d回覆... 其實男女某程度上都差唔多, 都係中意睇到對方好迷戀自己身體 即係d師兄們講o既咩毒龍鑽咩啜袋袋呀咁樣囉, 甚至可以話同中意女人吞精一樣,
分別只係前者果陣仲做緊, 後者係已經完事之後, 個point係女人真係好中意一個男人,
或者自己好high好high好肉緊果陣先會舔或者啜對方身上一般被認為最唔乾淨最大陣味o既地方
(或者將人地最唔好食o既體液食落肚囉, 一樣道理)
仲有就係多數男人都中意女人主動o既, 主動除o左係提出搞o野之外仲有搞o野過程中o既主動
比如換體位呀, 主動被人錫 (伸手指入人地個口, 請佢食波餅, 或者知道對方可以接受o既前提之下將前面o既手指換成腳趾)
插果陣表現肉緊d 開放d, 唔好等人提出先自動波咁插下抽出o黎含下再插
(again, 係好好好中意佢條o野o既表現) 呢d詳情自己睇av啦, 我都係咁學返o黎
但係有一點係作為女人要識得見好就收囉, 男人身體構造同我地唔同, 做得太多太密係會頂唔順o既,
甚至無性慾/ 唔曉硬, 適當o既時候要自己忍下, 不過呢樣o野個個男人都唔同, 要自己觀察同執生
最後一點我姑且叫佢做情趣啦, 否則諗唔到第二個term 就係除o左正常搞o野,
不管自己有無需要都好, 有就犧牲一下, 無o既都堅持要做,
用俾佢插自己以外o既其他方法(手/ 口, 識用o既用埋腳, 有波波o既用波波) 幫佢出,
得罪咁講句, 有d男人係真係會咁, 其實心入面係想要o既, 但偶爾會嫌搞o野麻煩, 時間長, 攰etc
唔好理佢係咪呢種人, 都間唔中俾佢換換口味, 我都係咁, 係咪o黎m 我都堅持除o左同佢搞o野之外口爆至少一次
全程自己用口服侍佢果種, 唔係臨尾先射入口呀, 果d唔算
爆得, 必須要吞, 射o左邊度都好, 都要啜d 入口, 男人口講唔駛/唔介意, 但你咁做無邊幾個男人唔冧囉

同上一個回覆差唔多, 我都係果句, 男人未必可以好似女人咁o係抽插o既過程之中慾仙慾死,
但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你
講住咁多先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 07:30 發表 查看引用來源
咁我總結一下啦, 睇晒上面d回覆... 其實男女某程度上都差唔多, 都係中意睇到對方好迷戀自己身體 即係d師兄們講o既咩毒龍鑽咩啜袋袋呀咁樣囉, 甚至可以話同中意女人吞精一樣,
分別只係前者果陣仲做緊, 後者係已經完 ...
蛇大人真係冇得頂, 句句中到應應, 有相差都唔會多, 正所謂女人唔用口, 男人好快走....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-10 07:55 發表 查看引用來源

蛇大人真係冇得頂, 句句中到應應, 有相差都唔會多, 正所謂女人唔用口, 男人好快走....
哈哈哈好句
男女都要識用口!
男人把口要識講o野識氹人, 女人把口要識得含

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 11:38 發表 查看引用來源
哈哈哈好句
男女都要識用口!
男人把口要識講o野識氹人, 女人把口要識得含
女人必學絕技~含,吹,奶,啜,索~拋,西,磨,擰,揈

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 13:01 發表 查看引用來源
仲有一個"忍"

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 13:19 發表 查看引用來源
仲有一個"忍"
忍無可忍……男人死梗😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 13:01 發表 查看引用來源
揈  呢個字點讀???

回覆 42# 蛇貴妃 的帖子

蛇大人 , 我就係想學妳講呢樣野
[但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你]

都冇乜技術,佢想做就自然慾仙慾死

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆