上一頁下一頁
發新話題

有冇咩技術可以令男人慾仙慾死?

收藏  |  訂閱
75  4.7k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-10 23:59 發表 查看引用來源
蛇大人 , 我就係想學妳講呢樣野
[但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你] ...
呢個字發音 fing(揈)當年唐英年……就話人吊吊揈

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-10 23:59 發表 查看引用來源
蛇大人 , 我就係想學妳講呢樣野
[但你可以令佢對你個人o係搞o野以外o既時候都持續地心理上慾仙慾死
令佢不斷有盼望有種刺激感, 唔知幾時你會俾d咩o野俾佢o既果種期待, 想成日痴住你] ...
嘩呢個topic簡直可以寫一大篇論文
最簡單兩個要訣一個係犧牲自己另一個係以他為主囉
由衣著開始迎合佢o既口味, 佢中意乜就露乜但又唔好全露, 留少少空間俾人
佢中意玩o既都俾佢玩, 唔好怕唔好意思除非係d好正式o既場合啦 (我指身體部位)
提供俾佢o既服務, 例如好多人都講o既車上/戶外/公眾地方野戰口爆, 要做但又唔好一有機會就做,
次次都俾人估到仲邊有surprise 呢 不過做果陣就要好主動囉
o係屋企都係, 失驚無神我都會含爆佢, 睇緊電視呀, 佢用緊電腦呀, 洗緊碗呀 去緊廁所都有,
但again, 唔好次次...
當然搞o野都係, 男人心底o既深處都係中意口爆多過搞o既, 尤其是要戴套果批
要俾佢, 但唔好次次俾, 亦要表現出自己中意俾佢插嘛!
講到戴套搞o野, 又明知唔夠中出咁爽, 要主動俾人補償, 好似事後蕭咁, 或者中途除套射o係佢想射o既地方
亦係要主動去提議
男人或多或少都梗會有d另類o既喜好, 爭在佢俾唔俾人知, 知道o既話除非自己完全不能接受, 否則就儘量令自己都愛上佢愛o既o野
eg 我會o係中意性虐o既佢面前淘寶揀籐條, 專揀d打得我夠痛o既, 或者自己買好送俾佢,
淫賤咁問幾時用呢支o黎罰我 好想快d俾你打咁樣
係重口味d, 但其他人中意o既其他玩意都係一樣囉, 要主動去做/ 俾機會佢做佢中意做o既o野
又帶出o黎一個point 就係呢d色情對話啦 過去式將來式都講d,
比如尋晚插完之後點點點, 或者而家好想點點點, 圖文並茂咁引誘人,
但除非百分之一百知道安全o既話唔好影裸照, 唔怕自己奶o野都要考慮佢o係d唔方便o既地方唔小心打開會有麻煩
愛一個人係咁o架啦, 咩都要考慮o左佢先
又講到呢度先 其實呢d 野同搵自己g點一樣, 人人唔同, 真係要花d時間去摸索

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 09:51 AM 發表 查看引用來源

嘩呢個topic簡直可以寫一大篇論文
...
兩篇論文寫得唔錯,請繼續。😷👍

我認為,女人想要男人慾仙慾死,首先要摸清遭佢嘅胃口,然後作重點攻擊。性愛上,男人係千篇一律嘅動物,無論幾花心嘅男人,來來去去都只係好幾味。

其次係要鑽研一啲色誘嘅技巧,令男人進入鹹濕mode(甚至淫魔mode)。相信好多女仕都清楚,男人鹹濕時嘅生理表現會比平時零舍高幾班。同樣地,進入咗狀態嘅男人生理快感亦會比平時強好幾皮。連射精都特別有爆發力,下下直入子宮(小弟就係咁樣“唔小心”有咗狗仔)。

好,狗up住兩點先...

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-11 15:52 發表 查看引用來源

兩篇論文寫得唔錯,請繼續。😷👍

我認為,女人想要男人慾仙慾死,首先要摸清遭佢嘅胃口,然後作重點攻擊。性愛上,男人係千篇一律嘅動物,無論幾花心嘅男人,來來去去都只係好幾味。

其次係要鑽研一啲色誘嘅技巧,令男人進入鹹濕m ...
我成日以為應該係調返轉 男人愈係咸濕同埋情緒高漲就愈快被 ko
你自己下面果句都話進入咗狀態嘅男人生理快感亦會比平時強好幾皮, 咁快感愈強唔係應該愈快o黎咩?

見到蛇大人頭像好奇幻想吓條蛇仔後對眼仔係點, 手工粗糙, 無聊玩吓嘢.....

唔好 X 我....

附件

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-12 13:44 發表 查看引用來源
見到蛇大人頭像好奇幻想吓條蛇仔後對眼仔係點, 手工粗糙, 無聊玩吓嘢.....

唔好 X 我....
好OK喎....還原面貌

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-12 13:44 發表 查看引用來源

唔好 X 我....
好OK喎....還原面貌

性愛呢d 技巧 真係多野學

蛇女士好懂,做你男人夠哂性福🤗。

無錯,咩都好,係個情緒,感覺都緊要,就算一支羽毛,唔用身體掂你,都可以搞到你慾仙慾死

引用:

唔好 X 我....
........
除左屌你之外我無野補充

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆