問所有覺得自己被口交/爆經驗豐富嘅男士

收藏  |  訂閱
38  2.1k

引用:
原帖由 cola929 於 2020-3-13 07:29 發表 查看引用來源

如果要條脷比較粗鞋,我會選擇牙擦條脷
人人都想滑,C姐逆思想 唔掛得更引人入性
擦埋條脷都有
其實都唔係我自己想點, 只係用家d意見反映
不過想睇睇其他人係咪都係咁覺得囉

回覆 11# 蛇貴妃 的帖子

其實條脷質感唔係咁易分得出, 飲得酒多都唔會分別太大, 反而最重要係技術, 脷既靈活度, 識唔識觀察邊個位最敏感, 識唔識幾時用含幾時用舔幾時用磨幾時套動, 速度控制係咪同男方興奮度一致, 最後就係視覺效果同眼神, 如果注重埋體位去配合男方既互動就更好.  口交從來都係一樣易學難精既學問, 尤其係男幫女口交就更加.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-13 06:53 發表 查看引用來源
因為有人同我講過, 長期接觸煙酒 (以前係飲得幾勁囉, 純vodka/ whiskey一杯一杯咁隊 )
係會令口腔入面同埋條脷比較粗鞋, 幫人含果陣同龜頭磨擦高d 所以特別舒服
所以我含佢果陣比之前其他人含會更快忍唔住要射 ...
唔覺有咁既事.反而飲食習慣唔同精液唔同味我就知.

冇各 C 亨 C 嗲咁多對手咁多燦爛戰績, 都係冇嘢發表, 行過 SAY 個 HI 就算....

我無經驗...反而每次品嘗佢啲營養快線都係咸😂😂😂好似食咗包鹽咁...
我唔煙唔酒...個人應該無咁主動個隻
覺得會煙會酒係大癲大肺玩得得放D

回覆 14# 艾拉傑 的帖子

係囉,幫手升級都好呀,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-13 18:28 發表 查看引用來源
係囉,幫手升級都好呀,
點升呢 ?
我廢噏搵 BT 多唔知玩法.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-13 06:53 發表 查看引用來源
因為有人同我講過, 長期接觸煙酒 (以前係飲得幾勁囉, 純vodka/ whiskey一杯一杯咁隊 )
係會令口腔入面同埋條脷比較粗鞋, 幫人含果陣同龜頭磨擦高d 所以特別舒服
下,乜係架咩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-12 08:09 PM 發表 查看引用來源
其實一個唔煙唔酒同又煙又酒嘅女人向你地提供服務, 你地feel得出個分別嗎?
ps 大家上得嚟性版有意見就大方d講, 唔好鬼鬼鼠鼠 🤨
純粹講享受口舌服務時嘅感覺,印象中,我唔覺得有實質嘅分別喎。

或者...會唔會受到口腔嘅濕潤度所影響呀?譬如,口內越濕滑,出入得越順暢,快感會因而遞減。相反地,口裡面乾爭爭(食煙人仕多數係咁😑,阿蛇應該好清楚),冇咁跣J,磨擦感更形強烈,或者條仔會更容易出嘢。

小弟頗為抗拒食煙嘅女人,因為我勁憎煙味。但偏偏...較為難忘嘅口交經驗都係由煙鏟妹帶挈而發生。

曾經有條女試過一邊幫小弟弟含一邊吞雲吐霧。嘩,成間房都煙霧彌漫,但當時傻更更仲覺得好過癮!唔止咁,最搞笑係小弟屋企係冇煙灰盅嘅,唯有喺廚房搵隻碟比佢用。開心過後,條女走咗,小弟望住隻剩低咗好多煙灰同小弟體液嘅碟,呆哂咁喺度諗:“死火,啲煙味,點算好?”。

不過,條女口技超好,顏值亦唔差(有少少似大台個呆祖儀),而家諗返起都仲幾回味!😋😋😋

引用:
細個嗰陣有食煙,嗰陣時老公有講過我含同舔嘅感覺同其他人唔同,唔知係咪真係關事呢?但係佢又冇解釋點解

前往最後回覆