問所有覺得自己被口交/爆經驗豐富嘅男士

收藏  |  訂閱
38  2.1k

分唔到,只分到佢技術純唔純熟。奶佢時,先分到

食煙食得多, 身上都會有煙味 ... 不過奶西奶唔出嘅

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-16 06:02 PM 發表 查看引用來源
細個嗰陣有食煙,嗰陣時老公有講過我含同舔嘅感覺同其他人唔同,唔知係咪真係關事呢?但係佢又冇解釋點解
“你同其他人唔同...”
“你特別啲...”
“你最特別...”
“你比較特別...”

小弟以前都會對啲散餐妹咁講。😼

難得佢哋信哂,而且好似好受落咁。😏

而且,好彩冇一條女會追問點解。😅

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-3-17 02:10 AM 發表 查看引用來源
食煙食得多, 身上都會有煙味 ... 不過奶西奶唔出嘅
如果有留心去奶,絕對會隱若奶得出。

打茄輪當然會非常“甘香”。甚至手指、塊臉、頭髮都會附送“醇萬好煙味”。

當然,情到濃時,一切都唔重要lu。吓嘩?😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-3-17 09:31 發表 查看引用來源

“你同其他人唔同...”
“你特別啲...”
“你最特別...”
“你比較特別...”

小弟以前都會對啲散餐妹咁講。😼

難得佢哋信哂,而且好似好受落咁。😏

而且,好彩冇一條女會追問點解。😅 ...
我有追問佢架,咁都一齊咁耐就冇謂再問啦,佢淨係話我含得最想射囉👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-16 16:02 發表 查看引用來源
細個嗰陣有食煙,嗰陣時老公有講過我含同舔嘅感覺同其他人唔同,唔知係咪真係關事呢?但係佢又冇解釋點解
好多女幫你老公含...架咩?

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-17 13:14 發表 查看引用來源
好多女幫你老公含...架咩?
咁佢同我一齊之前都有好多女朋友嘅

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-17 07:03 PM 發表 查看引用來源
男人以前多女朋友 = 見識廣博、心態成熟、性技老練 = 唔係壞事。

阿寶同意否?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-17 17:03 發表 查看引用來源
咁...你呢...以前多唔多男友呀?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-17 17:03 發表 查看引用來源
咁...你呢...以前多唔多男友呀?

前往最後回覆